Judyt Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 by dojść do monologu potrzebne jest zrozumienie samego siebie swojej i nie raz porzeba kroku jest tak silna lecz chwiejna na przód a to cofa się gdy jednak dotrzemy dialog milczenie uskrzydla w postanowieniach brama stoi otworem choć często ją zamykamy własnym zachmurzeniem pokrop hizopem a stanę się czysty
Grażyna_Kudła Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Bardzo ciekawy ten Wasz dialog, Judyt. ps. jestem za pierwszym wariantem zakończenia Pozdrawiam serdecznie, Grażyna :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 jestem mile zaskoczony doskonale rozwinęłaś najpierw trzeba zrozumieć siebie oczywiście zakończenie pierwsze dzięki:)
Judyt Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję serdecznie Grażynko za obecność i przeczytanie, w takim razie wariant 1 raczej zostanie(: J.
Judyt Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też jestem zaskoczona, miałam nieodpartą chęć uzupełnić Twój wiersz, pochlebiasz mi aż nadto z tą doskonałością. Wyszło niezamierzone dopisuje się nie wiem gdzie puenta narazie (dodałam nawias) J. ja również bardzo Ci dziękuję(:
wanesa_ciska Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 zrozumienie samego siebie swojej jakoś nie kumam ,o co biega ...?
martin_homme Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 Bardzo mi się podoba wiersz, tajemniczy, ale i dający się ponieść pewnym interpretacjom. pozdr Martin
Judyt Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o duszę, dziękuję za zajrzenie, J.
Judyt Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chodzi właśnie o niedopowiedzenie, by stworzyć atmosferę Tajemnicy dziękuję za zajrzenie J.
Rekomendowane odpowiedzi