Dorota_Jabłońska Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta powinna miło Cię zaskoczyczyć (jest nasza) :)) www.youtube.com/watch?v=tWdHOm256N4 Ożeż! Na baczność mam się od siódmej ;) Tymczasem: odcisk małej stópki należy do mnie, dwa większe są Twoje! :)))) Red Box - Hurricane www.youtube.com/watch?v=WtLKr49MPXw
Agata_Lebek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta powinna miło Cię zaskoczyczyć (jest nasza) :)) www.youtube.com/watch?v=tWdHOm256N4 Ożeż! Na baczność mam się od siódmej ;) Tymczasem: odcisk małej stópki należy do mnie, dwa większe są Twoje! :)))) Red Box - Hurricane www.youtube.com/watch?v=WtLKr49MPXw Ślady moich stóp z piasku już dawno zmyła woda, ale nadal mam niesprawny mikrofon w czerwonym pudełku i świeży oddech ;))) Weźmy kilka głębszych i do boju !:) www.youtube.com/watch?v=OUDO4m8Z42U
Dorota_Jabłońska Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Sposób na przetrwanie remontu mieszkania: zatrudniamy speca (do zapylenia), od mamuni przywozimy rodową stołową, wypijamy kilka głębszych szklaneczek i… śpiewamy, śpiewamy, śpiewamy… Końcowy fajerwerk całkowicie uzasadniony :))! www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw
Vica Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 a już się bałam że nie będzie więcej party people ale jest!:) Ryan Bingham - The Weary Kind www.youtube.com/watch?v=zelvaxvTaUk
Dorota_Jabłońska Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Życie to jednak bajka :) The Pineapple Thief - Someone Here is Missing www.youtube.com/watch?v=FmJQ8rq1LEc
Agata_Lebek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hometown Glory :) www.youtube.com/watch?v=BW9Fzwuf43c
Agata_Lebek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Yes(t)! :)) Heavy Sigh www.youtube.com/watch?v=9Y7Q9eAfKrY
Agata_Lebek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bajka i Babooshka ;)) www.youtube.com/watch?v=ot3cVY1JESQ
Dorota_Jabłońska Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 www.youtube.com/watch?v=fuPK6KgSjno :)
Agata_Lebek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ożesz ;)))) www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
Agata_Lebek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 www.youtube.com/watch?v=vabnZ9-ex7o
Pan_Biały Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 www.youtube.com/watch?v=1GSpbuFSr2o&feature=related www.youtube.com/watch?v=qYS732zyYfU&feature=related
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 www.youtube.com/watch?v=stFUH56rh_Q&feature=related
Dorota_Jabłońska Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Steven Wilson - Harmony Korine www.youtube.com/watch?v=BClzBQmZZBc
Pan_Biały Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 www.youtube.com/watch?v=xQN7A6Vl1H4 www.youtube.com/watch?v=fQccK0F1_iY www.youtube.com/watch?v=EYBb-njc16s&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Steve Hackett - Jacuzzi www.youtube.com/watch?v=4h4LOapwBW4 Jeff Beck - Suspension www.youtube.com/watch?v=aTtZS3JPvCo
Dorota_Jabłońska Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Emma's Imagination - Brighter Greener www.youtube.com/watch?v=B78TL1pBKPE Dobranoc :)
Agata_Lebek Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na dobrą noc i na dobry dzień :)) www.youtube.com/watch?v=CTdGdjxqzmU
Agata_Lebek Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Secret Garden- Steps www.youtube.com/watch?v=Z7ZBJvqi7WM
Agata_Lebek Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Nie mogłam się powstrzymać. Nadal nr 1 na mojej liście: www.youtube.com/watch?v=Us-TVg40ExM :) P.S. A jak tak, to Chanda Mama też musi być www.youtube.com/watch?v=I23Bkk92124 No More Trouble www.youtube.com/watch?v=fgWFxFg7-GU i Imagine www.youtube.com/watch?v=bvFLKyAGzzI
Rekomendowane odpowiedzi