Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Wiesz co, przede wszystkim  pomyślałam, że dzisiaj nikt by nie przyszedł na koncert, gdzie śpiewa niemłoda kobieta w nieciekawej kreacji, choćby i najmilszym głosem operująca. To świat mojego dzieciństwa, ja dobrze pamiętam ten szary świat i tkwi we mnie od podszewki, stwierdzam tylko, że dziś są inne oczekiwania i tak też dzisiaj ja nie jestem akceptowana i nikomu nie pasuję, poza oczywiście tymi kilkoma osobami, które mnie kochają :) Pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

No cóż mam powiedzieć: oni to lubią ;) A jednak chyba wszyscy chcielibyśmy nie żyć w świecie jakichś niekończących się gier. Dzięki, pozdrawiam. :)

Nie ma takiego słowa, to mój neologizm, dlatego wstawiłam w tekst w innym kroju czcionki. Pewnie nie zrozumiale, jeśli pytasz? Połączenie słów popęd i entropia. A tak mi się coś to wszystko zobaczyło. Pzdr. :)  

to jest piękne ale dzisiaj inaczej znaczy lepiej czy degradacja?
    • Ostatnio musiałam wyciąć drzewo, rosło za blisko domu, mrówki miały swój armagedon no i ptaki zdziwione, ja jestem człowiekiem i źle mi z tym, ale musiałam  Pozdrawiam kredens 
    • a potem się rozejrzę bo jestem sama smutna czy trafi mi się pszczółek nie życzę sobie trutnia   codziennie jak ta pszczoła miodzik do domu znoszę  przypadkiem jakiś pyłek nie mówmy o tym proszę  ... :))))) 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...