Pan_Biały Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 te młode siurki są tylko młodymi siurkami do czasu aż staną się starymi kutasami ze starymi poglądami i za starymi kobietami odwróconymi do nich jeszcze starszymi tyłkami noc będzie karą a dzień będzie się wlókł zakopią cię człowieku choć kiedyś wierzyłeś że świat to paczka zapałek na wyspie
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szacunek za ten wiersz. Pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szacunek za ten wiersz. Pozdrawiam. dzięki za czytanie pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 ot i całe życie. po twojemu. brzydki świetny wiersz brawo. :))
Ela_Ale Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Strasznie śmieszne! Taki kop sarkastyczny i drwiący dla tego judaszowego profitu czyli życia. Rafale, no nie zdążyłam się zadumać, bo od razu zaczęłam się śmiać. Szczególnie przy słowach :"zakopią cię człowieku...". Zapałki na wyspie - ucieczka grzesznych. Fajne. Elka.
teresa943 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 to, że umiesz sarkastycznie przedstawiać realne życie, Rafał, tego nie można Ci odmówić tzn. "po Twojemu" i dobrze :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Biała Lokomotywa Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Dla mnie bardzo dobrze, sporo emocji, nie ma słabych fragmentów, wiersz trzyma w ryzach, aż do świetnej puenty i takiego też powiązania z tytułem. Naprawdę gites. Pozdrawiam:)
Marek Konarski Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I jak tu nie wypić... ;) Dobre.
Dawid Rt Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Warto tu zaglądać dla takich wierszy, wierszy, które wpływają na czytelnika, a potem dzień nie jest już taki sam, bo masz o jedną myśl więcej w głowie ;) Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 w Zakopanem nie jest tak najgorzej ;) Dobry wiersz. Chyba się w końcu przejdę na spacer. Pozdrawiam.
Martyna Tomczyk Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 gorzko i bez sentymentów, ja to kupuję.
Pan_Biały Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uff, to dobrze;)) dziękuję Klaudio za czas i czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. śmiech to zdrowie, więc ... na zdrowie:) dzięki za czas i czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Krysiu:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I jak tu nie wypić... ;) Dobre. dzięki Marku:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyjemnie czytać takie komenty;) dziękuję i pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z Zakopower to nie wiem;)) dzięki i pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi