Katarzyna Reszka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 więc jestem tuprzemoczona deszczempotargana wiatremjestem tuz oka płynie łzaz rany sšczy się krewjestem tuprzygnieciona kłamstwemzmiażdżona złym słowemjestem tuw twarz uderza pięćw brzuch kopie nogajestem tuobrzucana kamieniamiodprowadzana wyzwiskamijeste tuz piersiš gotowš do obronyz ramieniem przytulajšcym mniejestem tuwiecznie umiechnięta
Piotr Zakrzewski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz mocny, ale nie w moim stylu. Za duzo niepotrzebnych powtórzeń, juz czytałem takich tekstów setki...
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam na stronce!Mnie ten wiersz nie porusza, bo nie ma w nim nic nowego dla mnie. Powtórzenia, w ty wypadku, to taka asekuracja przed ryzykowaniem z formą, co może dać poczucie możliwości niezrozumienia tekstu przez czytelnika. Zapewniam Panią, że warto jednak takie ryzyko ponieść. Rezultaty mogą Panią zadziwić!Adam
Piotr Zakrzewski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Moim zdaniem, powtórzeniamozna by zamienić innymi frazami, mi to nie przypadło do gustu!
Kieszonkowiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Fakt - takich wierszy są setki, ale ten jest jeden - TWÓJ.Mnie poruszył, jak najbardziej. Jest nawet nieźle napisany. Nieźle nie znaczy dobrze, ale wszystko przed Tobą - na swoim horyzoncie z pewnością wymalujesz jeszcze wiele pięknych wierszy...Pozdrawiam!
Piotr Zakrzewski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Słuchaj rad, a daleko zajdziesz...Za RAD (kilka) ktoś dostał nagrodę Nobla...
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kasiu witaj!To miło, że jesteś tu Słuchaj Adama i Kieszonkowca... mają rację.Wierszyk mi się bardzo podoba, zawiera różne emocje, łatwo się czyta ( no może prócz tego, że częsci literek nie widać..., radzę przejść na kodowanie Środkowoeuropejskie (ISO)) i ma optymistyczne zakończenie.Serdecznie pozdrawiamNatalia
Rekomendowane odpowiedzi