Zjajami_Baba Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 zaczynam tokować prężąc ogon używam gładkich słów i ud taka jestem zainteresowana każdym odcinkiem specjalnym twoich ukochanych rajdów rajtów z punktu G do wymienia MISQ mówisz ja widzę pełen talerz bioder zakończony mokrym jęzorem uhm pasjonujące są pana wywzwody optyczne słudzenia przejęzyczenia między słowonogami niedomniemówienia kiedy mnie wreszcie zerżniesz jak na drwala przystało lala chyba cię porąbało
Biała Lokomotywa Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ha, ha - świetne, szczególnie strofa z "wywzwodem" plus puenta:)
G_K Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Dobre :)) " pełen talerz bioder zakończony mokrym jęzorem "..podoba mi się :) Pozdrawiam.
Ela_Ale Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ten wiersz, niewiemwiersz przerasta moje umiejętności oceny. Wrażenie robi, wiesz, jakie, ale ogólnie jest za dobry. Doceniam formę znakomitą. Uścisk. Elka.
Oxyvia Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 He he! No tak to bywa z tymi facetami. A udają, że takie z nich koguty!... ;-D
Janusz_Ork Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Świetnie! Znowu Baba, jaką uwielbiam czytać. Wspaniałe fragmenty: "pełen talerz bioder zakończony mokrym jęzorem" "wywzwody optyczne słudzenia przejęzyczenia między słowami nogami niedomniemówienia" Z przyjemnością przeczytałem i zaraz poprawił mi się humor. Dzisiaj to najlepszy tekst, jaki tu czytam. Pozdrawiam Babo. J.
Dawid Rt Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Porąbany wiersz, i za to cię lubię czytać ;)
Kenal Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 hehe dobre pani Babo ;) Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Elka znów ma rację: przerastasz forum uściski! :D czas na tomik
Duks Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Babo Z…: Oj świntuszka - wywzwody jej w głowie. :) Z drugiej strony – odruch prawidłowy. ;))))))Oxyvio: Bo z nas są koguty! Tylko czasem… no... no wiesz… grzebień już nie ten. ; )))))))
Kenal Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Hiehiehiehie.... oj Duks :D Pozdrówka.
Oxyvia Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, wiem, wiem. :-) Ale i z babami różnie bywa przeca. ;-)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ...." wiosna, wiosna , wiosna ech to Ty " ....to teraz rozumiem, czemu wszędzie tyle " wyprę:żonych " :))).... " lecz to tylko optyczne słudzenia " ? jednak .... = chyba mnie porąbało :( z jajem napisane ...wspaniale się czytało ...pozdrawiam
Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 biedny drwal cóż mu się o-stanie gdy nie zerżnie porąbanej... tak zostanie! kapitalnie, Babo, tokujesz ;) :)
Waldemar Talar Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Witaj - czytam i oczom nie wieżę , więc spoglądam w kalendarz i dopiero się uśmiecham :):):) Toć to już maj , a w maju wiadomo miłość eksploduje ... Fajny wiersz , a porównania bioder do talerza super i nie tylko te.. zresztą . Faktycznie wiersz marzenie - jeden z lepszych na forum . pozd.
Zjajami_Baba Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Biała: dzięki bardzo:)) G_K: wahałam się co do tego talerza, dzięki:) Elu: no, pojechałaś:) chyba mnie przeceniasz jednak ale b. dzięki, cały dzień było mi miło:) Oxyvko: koguty, to może i owszem, ale samce omega:)) Januszu: to ja dziękuję, przyczyniłeś się do mojego b. dobrego nastroju:) Dawidzie: porąbani ciągną do się:)) Kenal: witam i zapraszam zaś:) Zdzisławie: maj, majaki... :)), pozdrawiam:)) Grażyno: my to się rozumiemy:)) Waldemarze: bardzo Ci dziękuję! :)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Pieprznie, swobodnie i z humorem! Nie sposób się nie uśmiechnąć :)! Serdeczności :)
Pablo_Pikaso Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 wszystko tu porąbane, oprócz lali oczywiście :D P
Rekomendowane odpowiedzi