Anna_Myszkin Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne :) U mnie Band of Horses (nówka), ale już była. Na dobranoc - Donna Regina - Late www.youtube.com/watch?v=88uOhK6oXFA :)) Jak mi coś zostawisz na nowy dzień to się nie pogniewam ;))) Miłych snów :) Na pożegnanie bez łomotu zostawić mi wypada "Sound of Silence": www.youtube.com/watch?v=t6hKgBir2y8&feature=related Kolorowych :)
Anna_Myszkin Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Raczej spokojne plumkanie od The Strokes: www.youtube.com/watch?v=5B5J4z4Uf2M
Bachencja_S. Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 After... www.youtube.com/watch?v=vd5E8FiKzY0&feature=related :)
Anna_Myszkin Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja też z polskiej beczki, a ściślej, z łódzkiej. Fonovel, "Passion": w387.wrzuta.pl/audio/8XsrrNUZMDv/fonovel_-_passion Miłego weekendu :) (I "over" do niedzieli wieczorem ;(
Agata_Lebek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 www.youtube.com/watch?v=EHuLMIfVxYY
Bachencja_S. Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Może zainteresuje to kogoś z wielbicieli Archive..... :) www.youtube.com/watch?v=qKd26nAacpk Właśnie oglądam sobie.....
Agata_Lebek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zostawiam sobie na deser nocny ;)) Dziękuję.
MARZKOB Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Stare, ale męczy nas już dwa dni. Shearwater - Rooks www.youtube.com/watch?v=6pfTXtyiZLs Pozdrawiamy niedzielnie Marzena i Krzysiek
Agata_Lebek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś pięknego, słucham dopiero trzeci raz ;)) Dziękuję i pozdrawiam/(my) też :))
Anna_Myszkin Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś pięknego, słucham dopiero trzeci raz ;)) Dziękuję i pozdrawiam/(my) też :)) :) To jeszcze to z tej samej płytki: www.youtube.com/watch?v=lNnEh7ndKFw&feature=related
Anna_Myszkin Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Na rozpędzenie tygodnia - Mumford & Sons: www.youtube.com/watch?v=lLJf9qJHR3E&feature=feedf
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Tak w oczekiwaniu aż ugotują się jaja "namientko". www.youtube.com/watch?v=WZmgZN1umsM&feature=related
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Snowman - Smoke and Mirrors www.youtube.com/watch?v=MMCeETCE1s8&feature=related
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 UNKLE: The Runaway www.youtube.com/watch?v=6JIg53lbURg&feature=related
Anna_Myszkin Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Spokojnie zacznę, żeby nie przestraszyć ciszy ;) Alex Turner: www.youtube.com/watch?v=Ou1iMvB64oc Mocniej nieco - Arctic Monkeys z nowego albumu: www.youtube.com/watch?v=mivGvK976t8
Agata_Lebek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. www.youtube.com/watch?v=qkk5wViJo-I :))
Anna_Myszkin Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Miło przeczytać i usłyszeć ;) Hushpuppies: www.youtube.com/watch?v=Ynsib4BqoYU
Agata_Lebek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Martyna Jakubowicz - Żagle tuż nad ziemią www.youtube.com/watch?v=o_tVdoYFQCQ ;)
Bachencja_S. Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wiem, że nudna już się zrobiłam z tym Archive....... :) Sorry, ale dopiero co byłam na ich koncercie. Ta choroba jeszcze chwilę potrwa.... www.youtube.com/watch?v=4lhJSsdxlSc Kompletnie mi odbiło. Proszę wybaczyć. ;)
Agata_Lebek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W pełni rozumiem to "odbicie", na nocne słuchanie jest genialny, sporo czasu spędziłam ze słuchawkami na uszach z tą muzą ;)) Miejsca jest dużo, możesz zapodawać bez opamiętania ;))
Rekomendowane odpowiedzi