Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Ciągnie mnie przez niziny, odkrywam najciemniejsze zakamarki. Lecę przez wyżyny ledwo dotykając stopami niepewnie czegoś, co ty byś nazwał szczytami gór dla mnie wyglądają oszukańczo   płaczę- czy to płacz? skoro nie ronię łez śnię- czy to marzenie? skoro nie dotykam górnej partii moich Himalajów.   Wracam do domu. Wyciszam układy, systemy Popiół spada na gazetę Kąpię się w zachodzącym na mnie promieniu zachodzącego słońca Jutro też spróbuję wspiąć się na Górę Na mój Everest już z większą wprawą.   
    • @Waldemar_Talar_Talar @Wiechu J. K. chachachachacha cha... Zagadka kreacjonistów amerykańskich: czy Adam miał pępek?   @Waldemar_Talar_Talar Wszechświat narodził się 14 miliardów lat temu, po Wielkim Wybuchu.  @Waldemar_Talar_Talar @Wiechu J. K. Na Wielkanoc  Kiedy zając  Niesie Dyngus  Mokry psikus  Maluj jajo  Dalej żwawo  Nie ociągaj się!

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - dzięki za czytanie - wiem że to trudny wiersz -                                                                                                   Pzdr. Witam - dzięki za przeczytanie - ale mi się wydaję że musiał być początek -                                                                                                      Pzdr.
    • @Leszczym dziękuję

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Poet Ka Super, przepiękna, utalentowana poezja :) O to chodzi właśnie !!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...