Tolek Banan Opublikowano 12 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Matka spoglada na piekło w tych mało prowokujących czasach Umiera świat spada czyjaś głowa Pies sprzątnie, dobry piesek... Matka krzyczy z odezwą do wszystkich wielkich poetów: Jestescie zarazą a trzeba być niczym żeby zmieniać świat Matka staje na ołtarzu Ekstaza opada jak jej łachman ze złota Wpada w przepaść Zanim jej mózg zasmakuje betonu Pies sprzątnie, dobry piesek...
Klaudiusz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 wyciąć ten jeden "świat" (najlepiej środkowy) i będzie rzeczywiscie świetny kawałek pozdr
Tolek Banan Opublikowano 12 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Dobrze,dobrze,tylko nie krzyczcie...:D Nie umieściłam go w dziale dla początkujących bo już jeden wiersz tam dzisiaj umieściłam i więcej(jak wiadomo) się nie da.Najwyżej moderator mnie przeniesie albo wywali do kosza,bo w piachu już byłam...:) Pozdrawiam Tolek B.
anuncja em Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Witam... bardzo mi się podoba, czuję w tym wierszu przemyślenia głębsze... pozdrawiam matka...;-)
Rekomendowane odpowiedzi