Jolanta_S. Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Mag, teraz wiem dlaczego była chora - tak milcząca, wciąż czekam - ale u mnie już zielono. nie mam na myśli dolców, tych nie posiadam. kurcze - najpierw powinnam pogratulować, więc nie pogratuluję. serdecznie gratuluję Magduś :))) ciekawam też co wielbiciel rudzielców namalował... serdecznie - Jola.
HAYQ Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Cieszę się Magda razem z Tobą. Adam (Adaś jakoś mi przez gardziel nie przechodzi ;) też się cieszy, że w ogóle zdecydowałaś się na pisanie i że "miał nosa". Uścisków nie przekażę, zrobi to osobiście. Na razie obaj gratulujemy i pozdrawiamy. :)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Magda; nawet nie wiesz jak się cieszę. Mam nadzieję, że nie po darmo. Upraszam się uprzejmie, nie odpuszczę :) Gratuluję Tobie i wszystkim pomagierom. Pozdrawiam :)
Magda_Tara Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, Tomek. :))
Magda_Tara Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))) to ci dopiero zaszczyt (w sensie - dla nich)!!!!!!! :))))))) ale spoko! dziękuję Ci Aniu - za wszystko :)) Ty już wiesz - za co :D buziak serdeczny.
Magda_Tara Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. było co robić w Pionkach! co tam tomik! zdążymy, Myszkino kochana! dzięki i cieszę się z Twojej radości (moim tomikiem ;D). :)))))))))
Magda_Tara Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D sądzę, że się nie zawiedziesz, zwłaszcza dialogami (że tak powiem), współczesnymi. dziękuję, Dawidzie i szczerze zapraszam, jeśli nie miałeś okazji, będzie to pewnie niespodzianka :))))))))
Magda_Tara Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))) a moje serce dostało kopa - totalnie robi fikołki trudno było się skupiać nad czymś innym, to fakt. dziękuję, Jolka, jak wszystko się dopnie, odezwę się w wiadomej (końskiej) sprawie :)))))))) buziak!
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 bardzo się cieszę Marto Te:))), że w końcu twoje dowcipne słowa ujrzą światło dzienne i pełnej krasie, i sie cieszę , że imć HAYQ zailustrował, juz się nie mogę doczekać, BRAWO I GRATULKI!!!!! I CZEKAM!!!! NIECIERPLIWIE
Magda_Tara Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, HAYQ dziękuję, Adamie. ale musisz przyznać, że jest odpowiednio akustycznie, Arrrrrrrrrr :))))))))))) :P a nosek rozczulający raczej! buziak!
Magda_Tara Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Leoś! wróciłaś. uff. dziękuję w swoim imieniu i pomagierów. buziak!
Magda_Tara Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))) teksty znasz mniej więcej! a rysunki - grafiki - miodzio! zobaczysz zresztą sama. ściskam serdecznie, Jagódo! :))
AnkaJ Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Tarko, z wielką przyjemnością wezmę Twoją książkę do ręki. Uwielbiam czytać Twoje opowiadanka. Cieszę się i gratuluję :* Anka
Magda_Tara Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a zobaczysz, jak to jest nieprawdopodobnie inaczej z (za przeproszeniem) rączki! Aniu! ściskam. i dziękuję ogromnie. buziak!
teresa943 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Madziu, dołączam do grona gratulujących :)))))) Cieszę razem z wszystkimi :))))) Będę czekać na książeczkę. Mam nadzieję, że dla mnie wystarczy... Buziaki!!!
Ewa_Kos Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Serdecznie gratuluję i bardzo się cieszę.Zaraz piszę "zamówienie" Buziaczki! Pa! :))
Magda_Tara Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) dziękuję, Krysiu. wystarczy bez wątpienia :)) (via bezet) buziak!
Magda_Tara Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo ;)) dziękuję za jedno i drugie :D :*
Oxyvia Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ooooo, nareszcie! Już od dawna dochodziły mnie jakieś niewyraźne słuchy, że cóś się szykuje u Magdzi, ale nie wiedziałam dokładnie, co. No, to jestem spokojna o Twoje opowiadania - nie zginą, są na papierze. :-))) Wiesz, jak lubię Twoje na wpół poetyckie wspomnienia, a jestem raczej wybredną czytelniczką. :-))) Oxyviście, że ja też chcę! Dawaj! Już piszę do Bogdana!
Baba_Izba Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Gratuluję i bardzo, bardzo się cieszę! Ściskam Cię Magdusiu, jak to dobrze, że opowiadania ukażą się drukiem! Mam nadzieję, że na tym nie poprzestaniesz, ukażą się kiedyś następne. Warto utrwalić taki talent! Ciekawa też jestem ilustracji Hayq! Jeszcze raz gratuluję z całego serca!! - Iza
Rekomendowane odpowiedzi