Marek Hipnotyzer Opublikowano 12 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 wiesz już że to zdobyłeś choć nie wiesz jeszcze jak Jezu! chyba okradłeś tych co sami chcą kraść i złapany załamany stoisz sam nikt nie wie co wyprawiasz i co na myśli masz ale marszczą wszyscy czoła więc "to musi być sztuka!" obolały przerażony stoisz sam o nie, nie wstydź się i nie biegnij na oślep Tul mnie, całuj, pieprz mnie, zabij! skoro już się tu dostałeś nie uciekniesz choćbyś chciał i uwierz w końcu w siebie na wątpliwości już nie czas jesteś pyłem i oszustem gwiazdorem! nigdy się nie tremuj bo będzie płakał tłum Tul mnie, całuj, pieprz mnie, zabij! Chcą żebyś był ich Jezusem Już padają na swe kolana ale zażądają zwrotu kasy jeśli nie umrzesz mając 33 lata ale ty się przecież nie stresujesz Dobrze wiem że mnie mocno kochasz Tul mnie, całuj, pieprz mnie, zabij!
anuncja em Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Ufff... Witam... zmęczyłam się przy dwukrotnym czytaniu Twego wiersza... dobrze, że czytałam bez muzyki... może gdyby graficznie był nieco bardziej skupiony, byłoby łatwiej... serdecznie pozdrawiam :-) początkująca pisakowniczanka
Marek Hipnotyzer Opublikowano 12 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 strasznie dyplomatyczny komentarz
anuncja em Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Serio, gdybyś go ociupinkę skondensował, byłby ciekawy... przynajmniej dla mnie... nie krytykuję, tylko mówię, co czuję... pozdrawiam :)
Asa Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 zgodnie z instrukcją czytałam przy muzyce potem bez muzyki potem jeszcze raz przy muzyce... jestem "początkująca", uczę się nawet krytykować obiektywnie starając sie podejść do sprawy stwierdzam -nie podoba mi sie Twój wiersz rozproszenie tekstu też bardzo męczy "Tul mnie, całuj, pieprz mnie, zabij!" - to brzmi tak trywialnie Odbieram spory ładunek uczuć ale forma mnie odpycha powodzenia i nie przejmuj się sama jestem krytykowana więc znam ten ból...
Marek Hipnotyzer Opublikowano 15 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 no bo - bo no - tekst lidera u2 - dlatego przy muzyce
Rekomendowane odpowiedzi