Anna_Para Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Wilcza Jagoda Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 lubię te twoje gry słowne, Anno!
Anna_Para Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Jagodo, bardzo mi miło. Dzięki piękne. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 rymowanie pięknie subtelnie i po nowemu (?) :)))))), podoba się takie: ptaki wykrzyczą ranne rano. i to:wychodzisz ze mnie zamaszyście. wrócisz po ciszę dawnych spotkań. takimi perełkami robisz klimat swoim wierszom, Paro! buziak! :))
Anna_Para Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Taro: Jesteś kochana, że się odzywasz. Dzięki za pochwały. Oj tak, pisz tak, pisz! Cieplutko Cię pozdrawiam, Para:)
Ela_Ale Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Piękne to jest z tymi srebrzystymi westalkami, ostatnia strofa najpiękniejsza i moje ulubione rymy. I niekoniecznie wcale o zależnościach damsko-męskich. Czytam to inaczej, jak wcześniej już chciałam i posądzałaś mnie o jakieś bezeceństwa!!! Uściski. E.
Anna_Para Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Ale Elu: No, może o bezeceństwa to nie, ale o jakieś tajemne zamiary wobec mojego pióra to tak:) Dzięki Elu. Bardzo mi bardzo. I oczywiście - tym razem jest to także erotyk. Cieplutko pozdrawiam, Para;)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Paruniu; subtelny erotyk, taki kobiecy, twój. Zabieram w całości, bo wszystko do wszystkiego pasuje,a perełki i owszem są. Pozdrawiam cieplutko... Leon :)
teresa943 Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 urzeka mnie subtelność wiersza...tyle treści, uczuć, emocji a tak delikatnie "jak muśnięcie" :)) pozdrówki cieplutkie, Aniu :))) Krysia
Anna_Para Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Leo, Kochanie, kędyś mi się włóczyła??? Dzięki piękne. Bardzo mi się bardzi, że "perełki". Jesteś kochana. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Krysiu Tereso, tak bardzo dziękuję za "muśnięcie"... pochwała za lekkość to pochwała zarazem warsztatu i innych cech wiersza, zatem - dzięki, dzięki. Cieplutko, Para:)
anna_rebajn Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu. Krótko - masz talent i kropka. Nic dodać nie mogę. Jak zdecydujesz się na tomik - daj znać. :-)) Pozdr. A
Ran_Gis Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 - ja sobie to.. dzień wstanie dziwnie na podniebiach, ptaki wykrzyczą ranne rano. i resztę.. pozdr.R
Anna_Para Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Anno Rebajn: Dziękuję pięknie. To dla mnie wielka zachęta, co piszesz. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Ran Gis: Proszę bardzo. I to i całą resztę. To dla mnie zaszczyt. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Pan_Biały Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 wiesz Aniu, chyba jednak polubię takie pisanie, bo to jest bardzo dobrze napisany wiersz:) czyta się fantastycznie i proszę nie mylić z fantastyką;)) pozdrawiam r
Bolesław_Pączyński Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładna ta Twoja poezja z przyjemnością się czyta. I może ziszczą się marzenia które od lat były uśpione, wrócą z odmętów zapomnienia spełni się to co nie spełnione. Usiądzie znów u boku Twego będzie westalką, Twą boginką, panią ogniska domowego, będziecie szczęśliwą rodzinką. Serdecznie pozdrawiam:)
Anna_Para Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Bolesławie: Dziękuję za wdzięczny komentarz, jak zawsze "w klimacie" wiersza. Pozdrawiam, cieplutko, Para:)
Janusz_Ork Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Aniu, choć nie zawsze się wpisuję, jestem na Twoich stronach regularnie. A ten wiersz urzekł mnie swoją atmosferą. Jest poza tym mistrzowsko napisany (czego Ci zazdroszczę). Pozdrawiam z głębokim ukłonem. J.
Anna_Para Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Januszu, pamiętam, jak zachęcałeś mnie do pisania... Cieszę się, że nie jesteś zawiedziony. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi