Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie dziękuję za miłe przyjęcie i wspaniałą ciepłą atmosferę wszystkim organizatorom spotkania zwłaszcza za dwa recitale. ten drugi (zespół Bez Nut) szczególnie utkwił mi w pamięci wykonując bardzo nastrojowe wiersze Anny Myszkin.
Rafałowi (Pan Biały) ślicznie dziękuję za tomik wierszy - miła lektura

dziękuję i pozdrawiam Jacek

Opublikowano

istotnie. było to fantastyczne spotkanie, bo nie dość, że bogate w poezję, to ubogacone muzyką.
no i tomik Gospodarza - Rafała Grabca stanowił fantastyczną niespodziankę - dla wszystkich.
dziękuję Wszystkim, którzy przygotowali spotkanie W Świecie Poezji w Pionkach i którzy w nim uczestniczyli.
pozdrawiam.

Opublikowano

poezja poezją, ale występ Macieja Szweda, który wprowadził publiczność w iście kabaretowy nastrój był genialny, a BezNut to perfekcyjna aranżacja i głos, który działał na zmysły mocniej niż kawa z bufetu
a słowa Ani Myszkin żyły pełną piersią - wielkie brawa raz jeszcze, mam nadzieję że będzie video z waszego występu, ale na to rzeba poczekać jeszcze kilka dni
dziękuję

Opublikowano

Fujara to ja zawsze byłam! Zamiast tutaj napisać o Pionkach, napisałam w drugim okienku. Ale łatwo tam dotrzeć i nie zgubi się moje zdanie o sobocie. W imieniu Maćka Szweda dziękuję za miłe słowa i przekazuję sympatię i uznanie dla całej imprezy i Organizatora. I od siebie - raz jeszcze. Serdeczności ślę. Z gratulacjami. Elka.

Szczególne słowa uznania dla Ani Myszkin za zupełnie wyjątkowej urody teksty do występów śpiewnych Bez Nut.

Opublikowano

Tak, pan Maciej Szwed oczarował publiczność i ubarwił spotkanie swoimi wierszami i sposobem ich prezentacji - zrobił to z iście aktorką swadą.

Jeszcze raz dziękuję i Jackowi, i Rafałowi za przychylność i tak ciepły odbiór. A, i za tomik Rafałowi, rzecz jasna :)

PS
Ja też, Elu, przyfujarzyłam, bo nie zuważyłam Twojego tutaj wpisu. Serdeczne dzięki :)