Anna_Para Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 tylko wtórnie wobec spodziewanego odbijam się w kałużach szyb nawet najbliżsi odjechali po strunach cierpliwości czas się ześliznął do stóp nylonowej pończoszki jeszcze na styku między ustami a śniegiem filigranu drży kropla śliny ostatnie wcielenie proszę mnie przeczesać z przedziałkiem na zawsze zanim rzucę palenie
Magda_Tara Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 palenie grozi śmiercią lub kalectwem! BIERZ SIĘ ZA TOMIK!!!!!!!!! (mówi Ci to bliska - może nie najbliższa - osoba) to cholernie pracochłonne, wciąga, uruchamia najbliższych ;) i zasłania świat cały - na długo! a Twoje wiersze czekają!!!!!!! ten również! buziak, Paruniu!
Anna_Para Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Taruniu: Dzięki piękne, że mimo wszystko znajdujesz dla mnie trochę czasu. Całuski, Para:)
anna_rebajn Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiem tak :-)). Wiersz podoba mi się bardzo, pomimo, że nie całkiem go rozumiem. :-)) Tzn. rozumiem, ale intuicyjnie, a nie do końca logicznie - jeśli wiesz o co mi chodzi. :-))) Tak czy siak, masz styl, który przyciąga. Zwracasz uwagę pojedynczymi frazami. Rzeczywiście powinnaś pomyśleć o tomiku :-)). a
Anna_Para Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Anno Rebajn: Dzięki piękne. Takie tam "pisywanie" - wkrótce na pewno mi przejdzie. Nie ma powodów, żeby to "uwieczniać" na papierze. Pojedyncze wiersze czasem się ukazują to tu, to tam. To mi wystarcza. Cieplutko, Para:)
gamini2 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 No sympatycznie i koniec zaskakuje. Miło się czyta. Pełen kobiecości. Pozdrawiam/
Anna_Para Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Gamisiu, Piękne dzięki. Cieplutko, Para:)
Jan_Wodnik Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 troche za dużo kobiecego wdzięczenia się , ale wiersz interesujący ( łamanie zw. fraz. i gra znaczeniami). Pozdrawiam Parę razy.
Anna_Para Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Janie Wodniku: Bardzo jestem ciekawa, co nazwałeś tu "wdzięczeniem się". Dziękuję parę razy. W dodatku - cieplutko. Para:)
Jan_Wodnik Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 O ile "pończoszki " mnie wzruszyły o tyle Usta + filigran ( między ustami a brzegiem pucharu) w odniesieniu do peelki wydały sie zbyt sztuczne , czy wydumane, czy artystowskie, czy młodoplskie, czy wdzięczące się. Ale mówię - tylko to. Poza tym wiersz podoba mi się.
Anna_Para Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Wodniku: A niechże Cię uścisnę! Byłam pewna, że nikt nie zgadnie tytułu "Między ustami a brzegiem pucharu"! Brawo! No i dobra, w takim razie - "wdzięczę się". Wszak wiesz, że ta powieść to pastisz taniego romansidła. Dzięki, wdzięcznie, cieplutko, Para;)
Rekomendowane odpowiedzi