Tolek Banan Opublikowano 12 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Dwie kobiety To brzmi nieprzyzwoicie Holandia I hazard o zachodzie słońca Dwie kobiety Sprzedając swoje życie I ciała Grze nie widać końca Nad rzeką Przeznaczenia Wiatr porywa karty Jedyne ich okrycie Spełnione wszelkie Życzenia Milczy Bóg Wiatr porywa życie Dwie kobiety To brzmi nieprzyzwoicie Holandia Agonia cichą nocą Dwie kobiety Zwracają swoje życie I ciała Tylko po co?
Tolek Banan Opublikowano 12 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 I bardzo bardzo proszę nie pisać w komentarzasz nowych wersji tego wiersza,bo tego po prostu nie trawię.Jestem za to otwarta na wszelkie komentarze dotyczące formy,przenośni itp,itp...
Klaudiusz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ??????????????????? o co chodzi ????
Black_Lilith Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Tolku znam twój ból bo mi również chodzi o to samo co tobie :). Ale czemu dodali ten wierszyk do piachu????? jest całkiem przyjemny :)
Tolek Banan Opublikowano 12 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Chodzi o to że wiele osób oceniając wiersz pisze go od nowa. Po prostu tego nie rozumiem i zrozumiem...
Tolek Banan Opublikowano 12 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lilijko droga...ja sama mój wierszyk umieściłam w piachu...;) Jak zwykle zresztą...
Klaudiusz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja sam tak nie robię, ale wydaje mi się ze jest to dobry pomysł (jeżeli oczywiscie osoba robiaca to, jest wystarczająco kompetentna) - dany poczatkujący autor ma możliwość skonfrontowania swojego wiersza z jego lepszą wersją - to chyba najskuteczniejszy spodón nauki... i nie ma chyba o co się obrażać - autorzy takich komentazry zawsze podkreślają, ze jest to tylko ich własna wizja a nie próba przekonania autora do zmiany całego wiersza... ps. jednak "pani" po nicku ciężko poznać ;)) pozdr
Black_Lilith Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Tylko ciekawa jestem skąd wziąć kompetentną osobę? Na drzewach chyba nie rosną ale raczej jak narazie takowych nie zauważyłam na tym portalu ;)
Klaudiusz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie na tych drzewach co trzeba szukasz ;)) albo jeszcze nie pora zbiorów ;))
Rekomendowane odpowiedzi