anna_rebajn Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 w twoich wierszach krzewią się zielone myśli wiatr psotnik beretu nie zrywa raczej z panią się droczy a pani szczęśliwa prowadzi dziecko za rękę od ranka do nocy okno jest tak przejrzyste aż się cieszy firanka a łza lekka niczym listek po prostu opada gołąb siada na parkan grucham - odpowiada wiosna jeśli nadchodzi to wbrew głupiej zimie właśnie teraz i tutaj brzegiem strony idzie gwiżdżąc na śnieg w butach bez kwitnie bez przerwy na dziesiątej stronie babcia krząta się w kuchni piec nigdy nie stygnie może nawet włosy masz całe zielone gdy od wierszy kwitniesz
eliza2 Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 jak dla mnie bardzo pięknie, subtelnie i lekko się czyta...:) pozdrawiam
wanesa_ciska Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 Czytając te słowa miałam wrażenie jakby przewijała się taśma filmowa i kolejne obrazy ,,,świetnie się czyta fakt ...podoba się ,,pozdrawiam
Ela_Ale Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 Nie potrafię profesjonalnie oceniać wierszy, przepraszam. Ale to, co przeczytałam, jest pełne wdzięku. I są tu obrazki całkiem realne, dotykalne. Pozdrawiam. E.
Anna_Para Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 Piękny, niezobowiązujący do rytmicznego czytania rym, obrazki: - w jego wierszach - na oknie - za oknem - w domu - znowu w wierszach Piszę Ci już chyba drugi raz, Anno, że pachnie tu Gałczyńskim. Rozdzieliłabym dwa ostatnie obrazy.bez kwitnie bez przerwy na dziesiątej stronie babcia krząta się w kuchni piec nigdy nie stygnie może nawet włosy masz całe zielone gdy od wierszy kwitniesz Pozdrawiam serdecznie Autorkę i piękny wiersz. Para:)
anna_rebajn Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję elizo ;-). a
anna_rebajn Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rzeczywiście lubię w wierszach płynnośc. To nadaje pewien rytm. Zależało mi na tym efekcie :-)). pozdr. a
anna_rebajn Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie martw się Elu. Tyle mi wystarczy :-))). Ja też nie umiem komentować profesjonalnie. Po prostu wiem, czy wiersz mnie przekonuje czy nie. pozdr. a
Rekomendowane odpowiedzi