Marlett Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Czuję zapach dymu zgaszonej świecy. PozdrawiaM.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Podrzuciłam bierwiono, żeby nie zgasł. Ładnie. Pozdrówka Januszku :)
Marusia aganiok Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Większość z nas swoją drogę ma słabo oświetloną, a cień zawsze będzie z nami na dobre i na złe.Na początku drogi nikt nie myśli o tym, że może się nagle skończyć. Wiersz dla mnie bardzo refleksyjny i ciekawy.Pozdr. Ma.
Agata_Lebek Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 podziwiam własny cień co ciągle chodzi za mną i nigdy nie narzeka że jest zmęczony Ten fragment podoba mi się najbardziej :) Zajrzę jeszcze ; Pozdrawiam.
Jolanta_S. Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 "idę w ciemności po nagrodę niepewną bo nie dla każdego" To zatrzymuję, głęboko dla siebie... jeśli mogę? Janusz, ostatnio pięknie piszesz i trafiasz gdzie trzeba, pewnie dlatego, że tak bardzo smutne Twoje wiersze. "podziwiam własny cień co ciągle chodzi za mną i nigdy nie narzeka że jest zmęczony" Ten kawałek znam, wprawdzie nie pisałam, ale często się zastanawiam - czemu cień nigdy nie jest zmęczony i czy nie jest aniołem stróżem? Serdecznie pozdrawiam - Jola.
Leszek_Nord Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 tym razem strofa z cieniem odstaje na plus. Pozdrawiam. Leszek
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Jak zwykle u Ciebie, Januszku, solidnie. Pozdrawiam.
Wilcza Jagoda Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 uciekam od cierpienia choć wiem że mnie dopadnie gdy tylko zobaczy we mnie człowieka świetne, to ma każdy człowiek. pięknie potrafisz pokazać marność oczekiwanie i posycanie ognia życia pozdrawiam ciepło
jacek skraba Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 w światłach na drodze ukazał się piękny wiersz o prawdzie każdej drogi pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi