Rif Notsel Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 proszę spakuj mnie do tej swojej brązowej torebki wraz z tym Twoim całym bałaganem tak bardzo chcę być Twoją pomadką kredką do zielonych oczu kanapką na pierwsze śniadanie wrzuć mnie tam przykucnę sobie tylko by czuć Twój zapach tuż obok perfum, blisko nie chcę być sam gdy już wyjdziesz uczyć dumnie swoją dziatwę służąc jej swą czystą myślą do Twego biodra mocno przytulony będę cichutko jak myszka obiecuję, i Twój będę zawsze i wszędzie jak ten motyl wyśniony podręczny szczęścia klucz który gdy zechcesz, dopasowany Twym najlepszym kochankiem będzie pocałuję delikatnie pomadką Twoje spierzchnięte usta najpiękniejszych oczu wyrazistość nazwę czarną kredką tajemnicą, miłością, zagadką będę Twoją w brązowej torebce i zawsze pod ręką
Almare Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Fetyszyto Fe, fe z kobitą? Ok, ale incognito. Najprościej mówiąc, Fetyszyto: -Naklejką Twą chcę być! Kobito! Hormonalnym listkiem nabiodrowym Twym. A najlepiej listkiem figowym. Eee, tam - lepiej pod nim. Taki skrót widzę. :))
FIRLESTON Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 sięgasz, gdzie wzrok nie sięga ... Almare...:) pozdr. R.
Almare Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poeci tak mają. :)
Almare Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie myl myślowo dwóch systemów płciowych. :)
Rif Notsel Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 moich myśli sam nie rozumiem, ...sa jak pajęczyna ... w którą pająk sam się czasami łapie :))) pozdr. R.
Cmentarny Motyl Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaa... Rif napisał, pająka powieszono;)
Cmentarny Motyl Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 sorry, Rif - replay - taaa... pająk napisał, Rif'a powieszono;)))
pytia Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 kuszący erotyk, obietnica spełnienia przez chwilę i na chwilę..........uskrzydloną tęczą ...hmmm..:)
Rekomendowane odpowiedzi