Jolanta_S. Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 słowa nieufna wychodzę do ludzi jeszcze słyszę i rozmawiam oczy napełniam obrazem zawstydzona czytam z twarzy rozważając przetwarzam gesty gubię się któregoś dnia będziesz mówił a ja nie usłyszę
janusz_pyzinski Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 oczy napełniam obrazem smutku nieufności-cóż,takie czasy,taki wiersz pozdrawiam Jolu
Jolanta_S. Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic nie poradzę czas mnie zżera! gdyby tak się cofnął...
Jolanta_S. Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janusz, a będzie gorzej! Pięknie dziękuję i serdecznie pozdrawiam - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przecież doskonale sobie poradziłeś, a może masz rację, może tego słowa tam brak, właściwie było, zdawało mi się, że będzie... oki dodaję :) ale ciacham wtedy "w słowach" nie jestem pewna czy dobrze robię?
Ran_Gis Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 - czas jak piskorz, a ty go Jala złapałaś , rzadki przypadek , gęsta rzecz. pozdro pozdro ! z cofką do przodu ! Ran
Jolanta_S. Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefan :)* serdecznie pozdrawiam - Jolka.
eleanor abernathy Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Nieco oklepane frazy, nie uważasz ? Pozdrawiam
Leokadia_Koryncka Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Ładnie, na temat. Usłyszałam wiersz. Pozdrawiam Jolaś :)
uncja Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Lepiej by się czytało, gdyby wyrzucić 'rozważając' byłoby zawstydzona czytam z twarzy przetwarzam gesty Z twarzy przetwarzam - fajny łańcuszek pozdrowienia u/
Mateusz Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 "jeszcze słyszę i rozmawiam" warto zaprzestać
Jolanta_S. Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raczej prawdziwe. pozdrawiam - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więc na co czekasz?
Jolanta_S. Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z jednej strony masz rację, ale trzeba też rozważyć, bo z gestów się ciężko czyta, łatwo o wpadkę... dziękuję, przemyślę. pozdrawiam - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Leo są tacy co nie usłyszą... smutne i prawdziwe, właściwie powinnam dać do niego dedykację, ale wtedy byłby pozbawiony kilku innych znaczeń... Leo - serdecznie pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi