Bernadetta1 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 jeden znak to za mało ten przelotny uścisk dłoni mchem obrosło echo w rzece słów usłyszysz szept gubi skrzypce w miękkiej trawie wiatr co pościel myślom ścieli zapatrzenie nawet chce na skróty pobiec gdzieś szronem ślady ubrane świt rozgrzewa słońca wzrokiem sukni pogniecionej szelest pieści jasny ton kładą się w wonnej trawie na krzyż źdźbła mgłą zasuszone ścierniska zaspane sny się tulą znów do rąk
janusz_pyzinski Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 mam już do niego podkład muzyczny i śpiewam-słyszysz?- na razie cieplutko pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. slysze i dziekuje Janusz;]pozdrawiam...
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oto znana Benka niby znak jakiś odbiera, wiadomo o co chodzi, niby mech, ale też wiadomo, kto dzisiaj depiluje, no jest pościel, jakaś szczerość, są skróty, bardzo dobrze. Następnie o świcie suknia pogbieciona, a jaka ma być? Lubię takie klimaty. Pozdrawiam.
Bernadetta1 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oto znana Benka niby znak jakiś odbiera, wiadomo o co chodzi, niby mech, ale też wiadomo, kto dzisiaj depiluje, no jest pościel, jakaś szczerość, są skróty, bardzo dobrze. Następnie o świcie suknia pogbieciona, a jaka ma być? Lubię takie klimaty. Pozdrawiam. Twoje interpretacje Stef sa rozbrajajace;]pozdrawiam
Stary_Kredens Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Pięknie nagromadzone sformułowania , ale właściwie to o czym ?
Bernadetta1 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o jednej chwili,momencie,zapatrzeniu,rozproszeniu...pytanie-czy to wystarczy,wedlug mnie tak
Bernadetta1 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytałam :) milo...
Oxyvia Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Bardzo mi się podoba. Ogromnie lubię takie zapatrzenia w naturę i dal, takie wiersze z inwersjami, z długimi frazami, z rytmem i melodią... Podobno już niemodne, ale ja je uwielbiam. Świetnie to napisałaś. :-)
Ewa_Kos Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Matuś! Jak ja Cię dawno nie czytałam, a tu tak ładnie skrojony wiersz:)) Pozdrawiam ciepło.Buźka! E.K.
Bernadetta1 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Oxy...fajnie,ze sie podoba
Bernadetta1 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj u mnie ponownie...ciesze sie
Stary_Kredens Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o jednej chwili,momencie,zapatrzeniu,rozproszeniu...pytanie-czy to wystarczy,wedlug mnie tak Chwila , moment , zapatrzenie, rozproszenie, tak ale chwilami , dla mnie niespójność w przekazie- echo mchem obrosłe - to już trwanie i to mocne, początek zapowiada jakby inny motyw coś między nim a nią , a potem nagle w pejzaż , ja tak to odbieram Natomiast sformułowania piękne Pozdrawiam stary kredens
Jolanta_S. Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oto znana Benka niby znak jakiś odbiera, wiadomo o co chodzi, niby mech, ale też wiadomo, kto dzisiaj depiluje, no jest pościel, jakaś szczerość, są skróty, bardzo dobrze. Następnie o świcie suknia pogbieciona, a jaka ma być? Lubię takie klimaty. Pozdrawiam. Twoje interpretacje Stef sa rozbrajajace;]pozdrawiam podszywam się pod Stefana i Ciebie. wiersz i Wasze słowa mnie rozebrały ;) Stefan wniebowzięty - lubi na skróty? ;D serdeczne pozdrowienia dla Was.
anna_rebajn Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękny, obrazwowy i pełen zachwycających matafor. Zabieram do ula :-). pozdr. a
uncja Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Duża słodka beza przełożona powietrzem.szronem ślady ubrane świt rozgrzewa słońca wzrokiem sukni pogniecionej szelest pieści jasny ton ????? (...) Sny się tulą znów do rąk Ratunku, coś gorzkiego do popicia. Proszę się nie dawać pchać pod górkę. pozdrowienia u/
Mateusz Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 dla mnie to wiersz Krystynki z I b Czy warto marnotrawić czas na pisanie?
Bernadetta1 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a Pana tu juz mialo nie byc sto razy;]upor i zawisc...
Bernadetta1 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 dziekuje wszystkim za opinie...pozdrawiam
Mateusz Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja oceniam tylko wiersze - nie autora!wiersz słaby , to piszę słaby. tylko tyle. moja nieobecność nie poprawi pani umiejętnosci. pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi