Marusia aganiok Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 potykam się co chwilę o wystające kamienie zanim powiesz coś złego daj chwilę wytchnienia droga pod górę męczy nie tylko ciebie wszystkie żale i pretensje wydają się przeszłością zobacz jak łatwo ożyły są znów pomiędzy nami psują wszystko
janusz_pyzinski Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 nie tylko w górach-są wszędzie,były i będą,często niepotrzebnie i nigdy nie są przeszłością- za to wiersz bezpretensjonalny pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 a ja na nizinie, Aganioku :)) c'est la vie! ale ze szczytu leci się z górki na pazurki! będzie dobrze. prosty (nie prostacki), jednoznaczny, dobry wiersz.zanim powiesz coś złego daj chwilę wytchnienia - jakie to proste! buziak!
Bolesław_Pączyński Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobry wiersz i prawda że droga którą idziemy nie zawsze jest różami usłana. Droga życia to wyboje ale razem nią idziecie, potykacie się oboje ale znów się rozumiecie. Serdeczności:)
Nata_Kruk Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiedy przeczytałam całość, pomyślałam dokładnie tak samo. Prosty, ale bardzo szczery wiersz. Pozdrawiam... :)
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. takie życie, że bez nieporozumień nie da się przetrwać:) dzięki za zaglądnięcie do mnie. Pozdr. Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiedy przeczytałam całość, pomyślałam dokładnie tak samo. Prosty, ale bardzo szczery wiersz. Pozdrawiam... :) Dziękuję Nato za wizytę. Pozdr. Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobry wiersz i prawda że droga którą idziemy nie zawsze jest różami usłana. Droga życia to wyboje ale razem nią idziecie, potykacie się oboje ale znów się rozumiecie. Serdeczności:) dziękuję Bolesławie za miły dla mnie wierszowany koment.:) Pozdr. Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też teraz nizinę mam w zasięgu, ale kiedyś to było moje sąsiedztwo; dość często zmeniam krajobrazy wokół siebie.Buźka! Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wobec tego dziękuję i pozdrawiam. Ma.
Ran_Gis Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 - tytuł 'w górach' dodtkowo pogarsza sytuację... to fakt, a może by tak 'z górki na pazurki...' pozdr. serdecznie R
Ewa_Kos Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eee tam zaraz pogarsza; w górach nie tylko z górki.Dla mnie to dialog myślowy pomiędzy dwojgiem:)) Pozdrawiam serdecznie:)
Marusia aganiok Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 tak, wersyfikacja zamierzona.czasem lubię trochę odstawać nie tylko jak mam pod górkę:P Dziękuję i pozdrawiam. Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Ran Gis - dziękuję i miłego dnia mimo pogorszenia sytuacji:P Ma.
Rekomendowane odpowiedzi