Oxyvia Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Tak. Ale to wcale nie jest pocieszające. Przeciwnie.
Gość Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przeciwnie. Post-system jaki by nie był bije słabszych. Natomiast martwi mnie tak trochę, że propaguje się określenia typu "urzędole"... Takim sposobem wrzuca się do jednego wora wielu, niżej podpisanego również, nie wiem czy zasłużenie :) Cóż... Jak post- to post- :) Taki ogólno-post. Pozdrawiam Oxyvio.
Oxyvia Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Ach, bo nie można przyjmować wszystkiego do siebie! Urzędole - to nie wszyscy urzędnicy, ale ci, którzy dają się nam we znaki. (Znam nawet jeszcze mniej miłe określenia na takich, np. biurwy). To nie dotyczy porządnych ludzi. :-)
M._Krzywak Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Mnie też proszę dorzucić do wspierających, jeżeli jeszcze jest to aktualne i na czasie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz Joasiu, gdyby nie Henrietka?
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz Joasiu, gdyby nie Henrietka?
dzie_wuszka Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każdy dorzuca się sam ;P zatem, jeśli masz ochotę, to się dorzuć w miejscu wskazanym w poprzednim poście :))
dzie_wuszka Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz Joasiu, gdyby nie Henrietka? nie wiem, co by było u Ciebie, Stefanie, gdyby nie Henrietka, ale u mnie akurat bez zmian :) Pozdrawiam :)
M._Krzywak Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każdy dorzuca się sam ;P zatem, jeśli masz ochotę, to się dorzuć w miejscu wskazanym w poprzednim poście :)) No toż wpisałem żeby nie zamykali szkoły!
dzie_wuszka Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każdy dorzuca się sam ;P zatem, jeśli masz ochotę, to się dorzuć w miejscu wskazanym w poprzednim poście :)) No toż wpisałem żeby nie zamykali szkoły! www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=120023#dol :) leniwiec z Ciebie, Krzywy, :) jeśli rzeczywiście chcesz dodać swój głos poparcia, to wpisz się sam we wskazanym miejscu Pozdro :)
egzegeta Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 dzie wuszko nie wiem czy wiesz, ale złe siły działają nawet na Twoim blogu otóż: gdy klikam na 13.zdjątko od dołu /wg Twoich wskazań/ ukazuje się taki złowieszczy komunikat /skopiowany przeze mnie/ "To jest zgłoszona niebezpieczna witryna sieci Web 4.bp.blogspot.com Zaleca się nieodwiedzanie tej witryny sieci web. Przejdź zamiast tego do strony głównej Ta witryna sieci web została zgłoszona do firmy Microsoft jako zawierająca elementy stanowiące zagrożenie dla komputera, które mogą spowodować ujawnienie danych osobistych lub informacji finansowych." co było do zakomunikowania:((
dzie_wuszka Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :| dziwne tylko na tym zdjęciu, czy w ogóle?
dzie_wuszka Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 w ogóle coś się bieszą złe siły, kurcze, zaczynam się zastanawiać, czy to naprawdę przypadki, czy ktoś rzucił na mnie, psiokrenc jakiś urok :|
dzie_wuszka Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 kurcze sprawdziłam bez logowania się, poprosiłam koleżankę o sprawdzenie i nie pojawił się żaden komunikat. zdjęcie się normalnie otwiera :\ to ja już sama nie wiem, o co chodzi Ps: Czy komuś jeszcze pojawił się taki komunikat?
egzegeta Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz co myślę, że mój antywir - microsoft security essentials - być może jest zbyt czuły i coś mu nie pasi, ale taki komunikat pierwszy raz mi się pokazał na tym programie antywirusowym. Jeśli to u mnie za duża czułość, to przepraszam. Ale czuwać trzeba, bo licho też czuwa :)) Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 tylko chcę nadmienić, że takie cuś dzieje się tu: www.zegoty.blogspot.com/2011/02/ratujmy-nasza-szkoe.html
dzie_wuszka Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 nie mam pojęcia, szczerze mówiąc mój eset przepuszcza normalnie, u znajomych antyviry też, a ponieważ nie jestem informatykiem, nie mam pojecia dlaczego tak się dzieje. pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Wiesz co Joasiu, podzwiaiam Cię, ponad Henrietką.
Rekomendowane odpowiedzi