Weronika Imago Opublikowano 8 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Mam 23 lata Puste konto bankowe I mieszkanie na strychu Mam 3 kwiaty w doniczce 5 kg nadwagi I kota Jestem spłukana Trochę samotna Jestem szczęśliwa Mam kilku przyjaciół Marzenia I wiarę ot i tyle…
Tolek Banan Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Dwie piersze zwrotki podobały mi się,jednakże nie przekonała mnie końcówka...Pozdrawiam :)
Weronika Imago Opublikowano 8 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 wiem wiersz w sumie nie jest jeszcze do konca dopracowany...postaram sie go jeszce jakos doszlifowac...jak doczekam sie następnego natchnienia
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Hmmm jakiś niewierszowy ten wierszyk dla mnie. Pozdrawiam ciepło :)
Ona_Kot Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 tyle wystarczy: mam kota Mam 23 lata Puste konto bankowe I mieszkanie na strychu Mam 3 kwiaty w doniczce 5 kg nadwagi I kota Jestem spłukana *** to jest dobre, proste a niebanalne osobiste a uniwersalne podoba się bez wielkich liter w każdym wersie chyba reszta raczej na siłę pozdrawiam
teraa Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 całkiem niezłe tylko zakończenie jakoś nie spełnia swojej roli... niby ttak sie rzuca w oczy to że piszesz iż masz "ot tyle" ale jest to jakos tak dziwnie poprzedzonym krótka chwilą zamyślenia i kiepsko sie to czyta ale ogół na plus oczywiscie Tera
marzenka Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 A mi kojarzy się to z blogiem... Ale widać, że autorka miała wcale niegłupią myśl, trzeba tylko dopracować ;) Pozdrawiam!!
Witold Marek Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Podoba mi się, choć pod koniec mniej; domagałbym się utrzymania poziomu błyskotliwości. Ale to może dlatego, że nie mam kota :) Pozdrawiam.
Luthien_Alcarin Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 poczatek- jak jestem Julia /mam 23 lata..itd z Poświatowskiej, i dlatego na plus bo akurat Haline Poswiatowska bardzo lubie (mam nadzieje ze wiersz pisałas TY a nie wzorowałas sie na mojej ulubionej poetce)...ale końcówka wymaga dopracowania-bez pomysłu, utwór naparwde można by ciekawie spuentowac i mogłby powstac cymesik-...ale na pochwały zdecydowanie trzeba przerobic koniec Pozdrawiam Agata
Luthien_Alcarin Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 i jeszcze jedno- dobry tytuł-czytelink nie wie co go czeka:) wiec ogolnie tak +/- choc raczej na plus..gdyby tlyko ta pointa bardziej zaskakiwała.... Pozdrawiam Agata
Black_Lilith Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Jak mam być szczera nie dociera do mnie ten wiersz.. Jakie przesłanie chcesz przekazać czytelnikom ?Nie wiem nie wiem.. może po prostu to nie mój gust, ale mimo to życzę udanej działalności poetyckiej. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi