Artur_Bielawa Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 wśród szklanych uniesień zamieszka jesień w bogactwie wrażeń ołtarze w zbrodni i karze smutkiem odjazdów radością przyjazdów ciepłem kontrastów ilością słońc kołysz mnie wciąż i krąż
Fly Elika Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Znowu kołysanie, ileż tak można wytrzymać, nie do zniesienia tak mi smutno, nie na moje nerwy w dwuznaczności i bez, już nawet nie wiem czego :(
Baba_Izba Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Rymy, mimo, że lubię w wierszach, to w tym wierszu niezbyt dobrze do mnie przemawiają: "uniesień - jesień", "ołtarze - karze", "odjazdów - przyjazdów". Wśród nich umyka mi treść. Może warto by było zmienić co nieco? Pozdrawiam mile - baba
Nata_Kruk Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakby tematycznie odstaje jedna od drugiej (strofy). Arturze, pozdrawiam... :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 A mnie się spodobał tytuł. Rymów chyba troszkę za gęsto.
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Mam odczucie przeładowania rekwizytami z tytułem włącznie. Co do rymów - nie mam zdania. Pozdrawiam.
Zjajami_Baba Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgrabnie się czyta a dla mnie to satyra jednak i dobrze :)
Rekomendowane odpowiedzi