Agnieszka_Gruszko Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 płoty się tulą do siebie szepcząc jak się ten księżyc dziś krzywo uśmiecha jak zimne kałuże ten uśmiech chwytają to-nie-my we mgle mamy te nasze ramiona bez liści paliczki wplątane we włosy co jesienią jeszcze tętniły pogodnie opuściły nas jaskółki ty nas opuściłeś poukrywałeś w błocie pocałunki ich ustami szukam i patrzysz i śmiejesz się jak księżyc że już paznokcie pogubiłam w ziemi a nie znajdę
Fly Elika Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 przeczytałam z zainteresowaniem z powodu nie, ale troszkę niewiele to jeszcze mówi Pozdrawiam
janusz_pyzinski Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 odnajdź Aguś paznokcie,wyciąg je spod ziemi,by mogły bronić tego wiersza,bo warto pozdrawiam cieplutko,a przy okazji zapraszam na drogę do Edenu,na drugiej stronie
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 @ Mithotyn: że gdzie te powtórzenia? weno mi je wypunktuj. infantylnoemerytalne? czyli nie jest źle, czyli w sam raz. trujesz mię truizmami. buziak. @ pyzinski: a cóż go tam bronić, przecież widzisz Senor jakie owacje na stojąco zbieram:)
f.isia Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mix rozczochranej nastolatki z przetosiwowłosą ;) -nie kupuję
Cream Dream Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Druga i trzecia strofa - bardzo tak Pierwsza i czwarta - raczej nie (jak dla mnie one nie pasują do środka wiersza, jakby inny poziom estetyki i wrażliwości)
Rekomendowane odpowiedzi