Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 moja Polska ma zawsze kształt gitary, idę w drogę i biorę ją na bary, wpośród miast i wsi i pól i lasów, hen, wszędzie słychać jej wagabundowy dźwięk, moja Polska ma zawsze kształt gitary, gdy pociągiem wyruszam w jej bezmiary, jak po strunach tak po szynach - "beat by beat", zrywam solo, że aż się wygina gryf, moja Polska ma zawsze kształt gitary, takie pudło, że tylko grzać i walić, pożałować sobie mogę tylko to (jedno to), że gitarą być nie może cały glob (ziemski glob), tak to czasem coś się chrzani, nie chce stroić i do bani, trzeba struny zmieniać, kręcić, nie wiadomo co się święci, moja Polska ukochana, cała w sobie rozedrgana, że aż czasem puchnie bania od tego ciągłego szarpania.
Michał_Zawadowski Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 jestem pod wrażeniem umiejętności Autora. czy to jest (była/będzie) piosenka? oczywiście nie wszystko mi się podoba, bo wolę wiersze bez rymów, ale jestem po prostu pod wrażeniem. pozdrawiam MZ
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. była ale proszę bardzo jeśli masz coś by w ton obrócić - nic nie mam przeciwko temu dziękuję za komentarz MN
bbbecia Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Chcę schować jego, czyli automatycznie też oczy :):) No bo dziwnie by było bez oczu tak :) Przecież napisałam "Schowam Cię byś zawsze był"
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok - rozumiem - tylko, ze tu jest inny wiersz MN ps. prosiłbym coś o nim
asher Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 A pisali do Waści ci od zespołu muzycznego, co talentów szukają. Jeśli nie, to ja polecę...
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poleć Asher - jeśli takowy Waść masz w zasięgu i oko sokole nie wydziobie przestrzeni, hihihi MN ps. dzięki za komentrarz
Rekomendowane odpowiedzi