Ona_Kot Opublikowano 8 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 pochylam się czasem rozbijam minutyna czekania wchodzisz - wychodzisz trzaskasz drzwiami - wieczny pasażer do twarzy ci w tej chwiliidź wykorkuj wannę
Wuren Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Ha! Kocico Czytałem z zaciekawieniem - do momentu wanny, bo wtedy parsknąłem :) To prowokacja? może wykorkować miał w wannie? Hihi Pozdrawiam roześmiany (niestosownie?) Wuren
Ona_Kot Opublikowano 8 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 chciałam rozluźnić atmosferę że czekam ale bez przesadnego nadęcia ;) aż wróci i znowu zacznie mnie wkurzać pozdrawiam serdecznie ps. zaczynam się zastanawiać czy nie byłoby lepiej bez ostatnich trzech?
Wuren Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To może tylko kosmetycznie: do twarzy ci w tej chwili idź wykorkuj bo się przelewa (w domyśle złość? woda?) Pozdrawiam zrozumiawszy zamysł :) Wuren
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 no może nie będę rozluźniał atmosfery - ale te korkowanie czy wykorkowanie wanny - kojarzy mi się z lejkiem a to z odwiecznym problemem czasoprzestrzeni - Einstein cóś takiego też odrysował słowami, hihihi MN
Ona_Kot Opublikowano 8 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 dr Wuren całkiem nieźle! hmm, głupio mi, że wlepiłam niedopracowany kawałek :( może by go do piasku najpierw? pozdrawiam
Wuren Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E tam, do piasku to ja swoje bajeczki piszę, a nie poważne wiersze w dodatku z Einsteinem w podtekście :)
Ona_Kot Opublikowano 8 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 mam taką wersję: pochylam się czasem rozbijam minuty wchodzisz - wychodzisz trzaskasz drzwiami - wieczny pasażer do twarzy ci w tej chwili *** ta jest poważniejsza chyba...bardziej wieloznaczna zastanowię się, pomóżcie - a tamtą trzeba będzie usunąć
Wuren Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Dużo poważniejsza, ale gdzieś umknęło czekanie... Pozostało raczej zadowolenie że w tej chwili jest, takie carpe diem, kochanku, nie ma jutra, a trzaskanie drzwiami cichnie, gdy jesteś Ale to tylko tak na mój chłopski rozum, nie sugeruj się moim widzimisię, Kocico :)
guzik Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 idź wykorkuj wannę tak może lepiej ładny pozdrawiam Kotunię
Ona_Kot Opublikowano 8 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 dr Wuren znowu racja ale chyba wolę tą poważniejszą...tamtą usunę jeśli się nie obrazicie, że poświęcacie czas a ja... :( przepraszam, muszę to jeszcze przemyśleć dziękuję bardzo
Ona_Kot Opublikowano 8 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Guzik :D dzięki...sama nie wiem pospieszyłam się :/ pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 8 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 strasznie mi zależy na tym wierszu wyedytowałam - jak teraz? kursywa - to jakby mówienie w myślach tutaj pozdrawiam
Agnes Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 wg mnie lepiej jest bez kursywy, wtedy jest większe niedopowiedzenie...ale decyzja należy do Ciebie,nie podejmuj jej na szybko skoro to ważny wiersz:) Agnes
Ona_Kot Opublikowano 8 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Dziękuję Agnes za zrozumienie, spróbuj przeczytać sobie chociaż szeptem tylko to, co jest nie - kursywą kursywę dopowiadając tylko w myśli czy nie jest tak czasami? że tu uśmiech a w duchu: a idź do diabła ? nawet jeśli zależy Ci na tej osobie? pozdrawiam
asher Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 A mnie sie korkowanie podoba. Ma takie podwójne dno...
Ona_Kot Opublikowano 8 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 bo to są dwa wiersze o dwóch róznych relacjach w jednym, Asher dzięki za zajrzenie i jak niektórzy sugerują - jeszcze Einstein się gdzieś plącze - ze swoim wierszem ;) pozdrawiam
Agnes Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest...i to zapewnie częściej niz byśmy chcieli się do tego przyznać. Znowu napisalas taki dobry wiersz....hmm rośniesz nam na gwiazde:) Agnes
Ona_Kot Opublikowano 8 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Agnes, dziękuję ale nie przesadzaj :D dopiero się uczę i długa przede mną droga do poezji nie mówiąc o gwiazdach z których połowa już pewnie zgasła choć o tym nie wiemy pozdrawiam
Witold Marek Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 A to już, Szanowna Autorko, rozpisałbym na dłuższy wiersz. Nie dlatego, że nie wystarcza - ale dlatego, że aż się pchają ze wszystkich stron wokół w tym temacie i stylistyce możliwości. Chyba że to moje urojenia...? Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi