Agata_Lebek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 piszę do pana list panie poetry nie pierwszy nie ostatni płakałeś ze mną wiele razy śmialiśmy się często do utraty tchu nasz narożny pokój w górach ma numer piąty to nie przypadek pięć zaczyna się na literę „p” tak jak pan panie poetry ściany są jak skrzydła z oczami pisałam o tym w innym liście nawet wtedy gdy go jeszcze nie znałam teraz wiem że lewe oko-okno łapie na rzęsy firanki pąsy zachodu kilka godzin później odwraca się z Ziemią prawe oko-okno rozluźnia nieśmiałość wschodu otwiera skrzydło w płetwę sztuka patrzenia słuchaniem pływania lataniem zmienność wyjaskrawia szerokość światła drzewa nieustannie określają jak go szukać
Dawid Rt Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaciekawił i zatrzymał. Bardzo dobry wiersz. Pozdrawiam.
miet dlugolecki Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Permanent reservation for room number five I'm writing to u a letter mr fantasy neither first nor the last u cried with me many times we loughed often out of breadth our corner room in the mountains is number five it is no coincidence five starts with the letter "f" as fantasy mr fantasy the walls are like the wings with eyes i wrote about it in another letter even if i didn't know it yet now i know that left eye-window catches the sunset by the eyelid curtain while the earth turns around the right eye-window softens sheepish sunrise turns wing into the fin art of perception swimming to the moon variety sharpens shadow line defines the tree as it continues to look for Muza idzie przed nami a my truchtem zdążamy... co tu dużo gadać, komentarz zbędny
Biała Lokomotywa Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Znam go z Z-ki i nadal nie mogę zamknąć buzi:) Mam taką teorię na ocenę utworów artystycznych - nic odkrywczego - jeżeli za którymś razem odbieram go z taką samą mocą i łazi za mną, to już wiem:) Ten łazi. Pozdrawiam rozdziawiona:)
Agata_Lebek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi tym bardziej, że pierwszy raz widzę Cię pod moim "wierchem" ;)) Dziękuję serdecznie z pozdrowieniami :))
Agata_Lebek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zrobiłeś "kopyrtka"- fikołka aż mnie zatkało (pozytywnie). Długo kombinowałam jak to "P" rozegrać na nutę angielską ;)) Percepcja w miejscu wiadomym też mi się bardzo :)) Patrzę i patrzę i nadziwić się nie mogę, bo stoję na głowie, a widzę normalnie ;))) I znów podziękowaniom nie będzie końca :))) Orłem na śniegu ze stokrotką w zębach dziękuję. Dokopałam się do lata, śniegu już ni ma ! Wszystko dookoła mnie się roztopiło, czas na drinka z lodem :)))) Buziaki :))
Agata_Lebek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kolejne zaskoczenie, bardzo miło wiedzieć że czytałaś już wcześniej i nadal się podobuje :)) Podziękowania wielkie, pozdrowienia gorące ^^ :*
Agata_Lebek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dla mnie wielka radość czytać taki komentarz do wiersza :)) Podziękowania z pozdrowieniami i... www.youtube.com/watch?v=YUWyUE6kqoU :))
Magda_Tara Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 dzielisz się tym co masz najpiękniejsze - również tu dziękuję Agaś. a tam nie chodzę, więc tym bardziej. :*
Dorota_Jabłońska Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Agatku, wiesz jak lubię ten wiersz. Ostatnio z braku czasu nie zaglądałam i czytając teraz, uświadomiłam sobie jak wiele życia popłynęło w stosunkowo krótkim czasie... panie poetry :) Dopiero czytając uświadomiłam sobie, jak bardzo brakowało mi tego wiersza. Proszę o tomik. Pozdrawiam!
Zjajami_Baba Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 zawołanie do pana poetry czyni ten czar nieuchwytny i ja powiem coś na p "pięknie" :)
Agata_Lebek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gurze mój Wielki :)) Jak bym mogła nie przyjść kiedy taki pepe zawraca mi w głowie ;))) i wiersze się piszą. Do Ciebie idę żeby się nie dać zwariować na amen ;)) Dziękuję za dobroci wszelkie i po policzkach całuję żeby nie pomyśleli żem jakiś Lesbek ;)) :* :*
Agata_Lebek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uwodzicielko jedna masz w Nim swoje udziały i muzy. Wiesz co mi dziś listonosz wręczył priorytetem? No to już wiesz ;))) Bardzo wielkie dzięki, mam nadzieję, że zdążę na czas z listem do Cia. Tomik też będzie, ale około połowy marca. Pozdrawiam serdeczniaście ciepłoniaście ;)))
Agata_Lebek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo dziękuję PIĘKNIE :)) i pozdrawiam ciepło :))
Dawid Rt Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi tym bardziej, że pierwszy raz widzę Cię pod moim "wierchem" ;)) Dziękuję serdecznie z pozdrowieniami :)) Musiała mi gdzieś wcześniej umknąć Agata Lebek ;)
Marek Konarski Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Wiersz kompletny, doskonale złożony, z niezmiennie obecnym w pani wierszach "światłowskazem"... :)
Agata_Lebek Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi tym bardziej, że pierwszy raz widzę Cię pod moim "wierchem" ;)) Dziękuję serdecznie z pozdrowieniami :)) Musiała mi gdzieś wcześniej umknąć Agata Lebek ;) Co tam wcześniej, ważne teraz ! ;))))
Agata_Lebek Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Te typy tak mają kiedy noc za długa ;))) Jestem na etapie oglądania lamp imitujących światło słoneczne ;)) A może skrzy się prawdziwym słońcem jakiś śnieg w wierszach... Muszę się dobrze rozejrzeć ;))) I jeszcze ta mgła, ta mgła i cienie. Może zakładkę dla Steda napiszę (?) Kto wie?
miet dlugolecki Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Dawid, jakiś poeta powiedział że wczoraj jest tylko pamięcią, dzisiaj błogosławieństwem ...myślę że miał rację pozdr
krzysztof marek Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 ideal do wielokrotnego czytania. pozdrawiam Agato.
Rekomendowane odpowiedzi