Kikus Dzikus Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 butnie rozwiązuję sudoku w ramach rekompensaty za stracony czas pożądam sukcesu dobitnie żeruję na myśli Tołstoja mimo że drogowskaz nie podąża tam gdzie wskazuje wycieram usta po dyskusji jestem prorokiem rozwiązaniem cudzego lęku sensem wielu dla siebiejutro poezją jutro wiem
Yoda Elektroda Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Mamy coś dla peela - www.toys4boys.pl/Papier-toaletowy-Sudoku-item28.html Będzie więcej czasu dla przemyśleń w odpowiednim do tego miejscu. A i wnioski - widać - adekwatne. A&P
Kikus Dzikus Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 bardzo konstruktywny komentarz, dziękuję
cezary_dacyszyn Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 KD ! - z zapisu chwili chciałeś uczynić coś więcej ale nie wyszło najlepiej ... A potrafisz :-)
Pan_Biały Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też miałem fazę na sudoku;)szukając siebie, może widziałaś ten film, tak mi się skojarzyło z Twoim poszukiwaniem siebie dobry wiersz r
Kikus Dzikus Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 dziękuję za te słowa Biały
Rekomendowane odpowiedzi