jacek skraba Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 mój pies czułby się samotny gdyby nie miał pana - a ja?- czy ja wiem bo jak dotąd jest jak jest ja mam pana pan ma psa dobrze nam mamy dom mamy spacer pośród łąk ja mam miskę pan ma smycz mamy dzień mamy noc tyle zmartwień tyle trosk mimo wszystko mamy siebie i im więcej mamy lat tym silniejsza jest nić przywiązania gdy za wodą zapytają o imię pan stanie na brzegu zawoła wypłynę na głębię bez obaw że zginę pan wie gdzie szukać wiernego psa na każdym płocie wywieszka -uwaga zły pies- i nie spotkałem jeszcze płotu z napisem -uwaga zły pan- jakim jestem bogiem dla mojego psa psia wierność przerasta moją wiarę jakim jestem cieniem swojego boga który swój obraz i podobieństwo kocha dając wiarę psu w moje człowieczeństwo
Wanda Szczypiorska Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor na pewno lubi psy, chociaż nie zdaje sobie sprawy, że czas psa i czas człowieka, to nie to samo, ale z pisaniem wierszy kiepsko, oj kiepsko.
Jolanta_S. Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 pan od psów niech trzyma się daleko! "wiersz" pierwsza klasa... bym zapomniała - gratuluję bubla!
H.Lecter Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 mimo wszystko mamy siebie i im więcej mamy lat tym silniejsza jest nić przywiązania Absolutnie nowatorskie... ;) Kosz.
Yoda Elektroda Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobra psina! czy Autor prowadzi badania nad zawartością procentową psa w wierszu? A&P
Ran_Gis Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 ps.widzę to tak: pan z twarzą psa, pies z twarzą pana, jak na dobrze wyszłym... fotomontażu rodzinnym, boć to przecie po prawdzie, socjalno-duchowa wspólnota. pozdr.R
Andrzej_Juszczak Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Kim jest autor? poetą? czy weterynarzem? w mojej opini jest weterynarzem tylko zgon wiersza jakoś mi nie pasuje
Leonard Kern Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Bardzo kiepsko, przyjacielu, oj kiepsko.
Rekomendowane odpowiedzi