Fly Elika Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 kiedyś rajskie ptaki nie latały wysoko człowiek nigdy choć bardzo chciał to pojąć tylko przeskakiwał wiatr im nieraz pomagał usłyszeć lecz ludzie ptaków nie chcieli płomienny często przygrywał czy wygrał czym jest niemalowany mikrokosmos wie że niesłuchający smak jego musi odczuć tak jak cisza czym jest kosmos bowiem piękno tkwi w zadumie bezbarwne by wnikało
Judyt Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 puenta piękna. Ukośne literki zapewne wiersz inspirowany jakimś innym dziełem. J. serdecznie
Fly Elika Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Judyt za piękne o puencie, zaczytałam się ponownie w utworach z ptakami w tytule i tak pokrótce spóbowałam coś napisać pozdrawiam ps. baśnie też są piękne...
Judyt Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Judyt za piękne o puencie, zaczytałam się ponownie w utworach z ptakami w tytule i tak pokrótce spóbowałam coś napisać pozdrawiam ps. baśnie też są piękne... (: fajnie. Ciekawe jakie to baśnie czytałaś/ utwory? J.serdecznie
Fly Elika Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Judyt za piękne o puencie, zaczytałam się ponownie w utworach z ptakami w tytule i tak pokrótce spóbowałam coś napisać pozdrawiam ps. baśnie też są piękne... (: fajnie. Ciekawe jakie to baśnie czytałaś/ utwory? J.serdecznie A różne Judytko i tak nic z tego skoro z rajskiego można zrobić wszystko by skłócić, obedrzeć z piór i do kosza, na zupę. Ta etyka z niczego się nie bierze, tylko raczej z nakręcania fałszu i uwięzienia przyrody przewagą nad nią i nie do odtworzenia. Może za emocjonalnie odbieram pewne utwory, dlatego nie będę podawać konkrektnie tytułów. Wspominam naszą estetykę utworów z przyjemnością i jednocześnie z obecnym dzisiaj smutkiem. Tak jakoś jednak żal, albo ja za krytycznie podchdzę do pewnych spraw. cóż taka natura i z zewnętrznym światem odczuwanie jakiegoś braku harmonii. Nie wiem czego konkretnie to przyczyna, bo konkretów brakuje. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (: fajnie. Ciekawe jakie to baśnie czytałaś/ utwory? J.serdecznie A różne Judytko i tak nic z tego skoro z rajskiego można zrobić wszystko by skłócić, obedrzeć z piór i do kosza, na zupę. Ta etyka z niczego się nie bierze, tylko raczej z nakręcania fałszu i uwięzienia przyrody przewagą nad nią i nie do odtworzenia. Może za emocjonalnie odbieram pewne utwory, dlatego nie będę podawać konkrektnie tytułów. Wspominam naszą estetykę utworów z przyjemnością i jednocześnie z obecnym dzisiaj smutkiem. Tak jakoś jednak żal, albo ja za krytycznie podchdzę do pewnych spraw. cóż taka natura i z zewnętrznym światem odczuwanie jakiegoś braku harmonii. Nie wiem czego konkretnie to przyczyna, bo konkretów brakuje. Pozdrawiam Harmonia nie jest zewnętrzna zwykle. Dlatego chwała tym, którzy dążą do tej wewnętrznej, a reszta chociaż przejmuje czasem, obdarta, niech taka pozostanie jeśli chce. Zupa z niczego się nie bierze, raczej ze zlych składników. Tylko tyle. Zimowo śnieżnie Pozdrawiam rajskim lotem J.(; ps. chętnie poczytam te piękne baśnie, jeśli coś wartego poleciłabyś.
Fly Elika Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 jakieś by się znalazły, np. chińskie albo japońskie, ale niezła jest też o "świętym tureckim" w szarawarach :))))) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi