Marek Konarski Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 pani potrafi grudzień zdjąć i przymierzyć pani jest puch sanna i sen ktoś pani wszystkie drogi w biel rozsypał a potem zebrał w kulę i stoczył w noc a sopel droga pani to taki gość co sprząta szepty szumy skrzypienia i sól i czeka aż zostawi go w spokoju wszystko czego nie można zobaczyć
krzysztof marek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 ciekawie. nie mogę tylko wyobrazić sobie tego sopla - gościa co sprząta. jakoś nie przekonała ta "postać". w odróżnieniu od pierwszej strofy a zwłaszcza dwóch pierwszych wersów :)
Marek Konarski Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sopel, to ściekająca woda, z zamarzającą "akustyką", śmieciowy śnieg, bez puchowej mobilności...Wypisz, wymaluj - peel ;) Dziękuję. :)
Magda_Tara Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 tak bym chciała Cię wychłostać. może następnym razem :P
Zjajami_Baba Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 "pani jest puch sanna i sen" - wspaniałe:) w ogóle zwrot "do Pani" bardzo mnie ujął podoba mi się:)
Anna_Para Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ten zimny drań - sopel - nie po koi, przyznam za Krzysiem. Doskonały tekst, i chociaż zupełnie nie ma w nim nic z harlekina, podoba mi się, proszę Pana. Cieplutko, Para:)
Baba_Izba Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Mnie sięTwój wiersz bardzo spodobał; lekki jak śnieżne gwiazdki, bardzo poetycki i baśniowy. Mogę czytać i czytać. Tworzy atmosferę i daje dużo miejsca na wyobraźnię. Ja bym jedynie rozważyła, czy nie byłoby lepiej bez "i"- przed "czeka" ?? Serdeczności - baba
Agata_Lebek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękny erotyk z białą miłością w tle (na odległość). Chowam pod blezer i uciekam... Czysta poezja :))
Marek Konarski Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chłostaj, serdeńko, miejmy już to za sobą ;)
Marek Konarski Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani jest bardzo miła :) Dziękuję.
Marek Konarski Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sopel, też człowiek ;) Dziękuję. P.S. Szkoda, że z mojego komentarza, zapamiętała pani jedynie harlekinowe, uzasadnione szczypnięcie... Pierwsze słowa brzmiały : "pani umie pisać..." :)
Marek Konarski Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytać i czytać - balsam dla uszu... :) Dziękuję.
Marek Konarski Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękny erotyk z białą miłością w tle (na odległość). Chowam pod blezer i uciekam... Czysta poezja :)) Wszystko czego nie można zobaczyć, zadymka, kurzawa, zawieja... :) Dziękuję, za trochę ciepła dla sopla ;)
miet dlugolecki Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Marek Konarski napisal (a sopel droga pani to taki gość co sprząta... i czeka...) aż przyparty do sciany ... puszcza soki Pieknie i poetycznie... do ulubionych
Marek Konarski Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kto nie był soplem, ten nic nie wie o miłości... ;) Dziękuję.
Magda_Tara Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chłostaj, serdeńko, miejmy już to za sobą ;) no, otóż kotku, nie mam do czego się czepnąć, a więc chłostaanie dla samego chłostania... eeee. :((
Marek Konarski Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chłostaj, serdeńko, miejmy już to za sobą ;) no, otóż kotku, nie mam do czego się czepnąć, a więc chłostaanie dla samego chłostania... eeee. :(( Trwanie w niepewności i długotrwałe oddziaływanie stresu, może skutkować bezsennością, nerwicą, spadkiem potencji, obżarstwem, alkoholizmem, narkomanią i polityczną aktywnością... To jest okrutne... :((
Magda_Tara Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))))) manipulacja, ohydna manipulacja! no, dobra, w końcu zima ;P masz kawałek marchewki! ;D jest dobrze. (nie chcę mieć Cię na sumieniu, Konar) pozdrawiam. (niewiele wiesz o kobietach - dorośniesz - sie dowiesz), ale to:pani potrafi grudzień zdjąć i przymierzyć - udało Ci się, Chłopaku ;) :))))))))
Marek Konarski Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))))) manipulacja, ohydna manipulacja! no, dobra, w końcu zima ;P masz kawałek marchewki! ;D jest dobrze. (nie chcę mieć Cię na sumieniu, Konar) pozdrawiam. (niewiele wiesz o kobietach - dorośniesz - sie dowiesz), ale to:pani potrafi grudzień zdjąć i przymierzyć - udało Ci się, Chłopaku ;) :)))))))) Serdeńko, czym ty chłostasz, marchewką ? :) Czy ja królik jestem... ? :) Kiedy spytałem starszego kolegę o to, jakie są kobiety, to tylko machnął ręką : szkoda gadać... To ja się pytam, po co mam rosnąć ? :)
Magda_Tara Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. marchewką witaminizuję nieletnich ;) nie masz po co, fakt! :))))))) ale piszesz nieźle. :)) p.s. dorosły mężczyzna powiedziałby to tak:Sądzę, że: Kobiety nie lubią, kiedy wymienianie "powodów" zaczyna się od ciała ale jednocześnie, jeżeli nie zaczniesz od niego - wpadają w panikę ;)), ale mogę się mylić. :P
Rekomendowane odpowiedzi