Judyt Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 dedykuję Panu Białemu i ja w to wierzę że jest w nas o ile chcemy tego by słońce ogrzewało twarz a bruk choć mokry lśnił w mrokach ulic przechodniów mglistych zakamarkach szept
Marek_Stasiuk Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och Judyt... Muzo Ty moja, natchniona. Taka pastylka nasenna mi wystarczy. Ukołysze :)
Judyt Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och Judyt... Muzo Ty moja, natchniona. Taka pastylka nasenna mi wystarczy. Ukołysze :) Dziękuję Marku..no bardzo mi miło, że podzielasz wątek a na sen na dobry sen wszystkiego naj! J. serdecznie(: dzięki też za zatrzymanie
aluna Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Judytko , chociaż jak najciszej byśmy nie szeptali , sumienie i tak głosno sie odezwie! Serdeczności! Ania
Judyt Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. być może...J. serdeczności Anulku! Dzięki że byłaś pod wierszem
Rekomendowane odpowiedzi