Biała Lokomotywa Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 na swoją obronę długiem wieczności w starą oponę upchnęłam świat armia trawy moherowe maki i zboża w talicie klecą wieżę Babel na stosie wulkanizatora bez wiedzy że Bóg w przezorności zadbał o bieżnik ciekawe do kogo się modli
krzysztof marek Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 "moherowe maki" :) zostały i utkwiły, podoba mi się ten - zapewne - skrót myślowy jak dla mnie wersy zagadkowe ze względu "upchnięcie świata" tam gdzie napisałaś i do tego Babel, wulkanizator, modlitwa... hm. codzienność i to ponad. dużo jej ;) pozdrawiam Lokomotywo.
Biała Lokomotywa Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zastanawiam się czy w ogóle Bóg zwraca uwagę na wszelkiego rodzaju "wieże", między innymi stąd wiersz:) Dziękuję Krzyśku za komentarz i też pozdrawiam:)
Magda_Tara Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 sądzę, że jest Mu to obojętne. sądzę, że zajęty jest zabawą w chowanego: On się chowa, my Go szukamy. również tutaj pięknie piszesz. Poeta mi Ciebie "pokazał": zobacz! jest dobra miał rację :*
Biała Lokomotywa Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście, że się chowa - teraz za drzewem:) Z tym dobra bym nie histeryzowała:) Króciutka jak na razie moja droga, a dystans do "twórczości" rozwlekły i tak ma być. Dziękuję za miłe słowa:)
Magda_Tara Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście, że się chowa - teraz za drzewem:) Z tym dobra bym nie histeryzowała:) Króciutka jak na razie moja droga, a dystans do "twórczości" rozwlekły i tak ma być. Dziękuję za miłe słowa:) :) nie histeryzuję mówię, jak jest. proszę.
Gość Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 O kurcze, ale oryginalnie, aż za mocno. Pozdro
Biała Lokomotywa Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie tak za mocno oryginalnie, w końcu trzeba wymienić opony:) Pozdrawiam również:)
Gość Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie tak za mocno oryginalnie, w końcu trzeba wymienić opony:) Pozdrawiam również:) Ja bym musiał sobie mózgowe wymienić ale nie wiem czy taki rodzaj wulkanizacji jest w standardowej ofercie ;)
Biała Lokomotywa Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie tak za mocno oryginalnie, w końcu trzeba wymienić opony:) Pozdrawiam również:) Ja bym musiał sobie mózgowe wymienić ale nie wiem czy taki rodzaj wulkanizacji jest w standardowej ofercie ;) Nie ma, wulkanizator sobie wymienił, a technologię wystrzelił w kosmos:) Przezornie:)
Zjajami_Baba Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyli Bóg zadbał, ale ty bez tej wiedzy maki i trawa - czy to aluzja? bardzo mi się podoba puenta w ogóle cała ta paralela :)
Biała Lokomotywa Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyli Bóg zadbał, ale ty bez tej wiedzy maki i trawa - czy to aluzja? bardzo mi się podoba puenta w ogóle cała ta paralela :) Pewnie, że aluzja, a paralela jak cholera - ha ha:) Dzięki za komentarz i pozdrawiam serdecznie:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zastanawiam się czy w ogóle Bóg zwraca uwagę na wszelkiego rodzaju "wieże", między innymi stąd wiersz:) Dziękuję Krzyśku za komentarz i też pozdrawiam:) ISAI.2:2 ... armia trawy brzmi lakonicznie , poza tym dobry , intrygujący wiersz :-)
Biała Lokomotywa Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zastanawiam się czy w ogóle Bóg zwraca uwagę na wszelkiego rodzaju "wieże", między innymi stąd wiersz:) Dziękuję Krzyśku za komentarz i też pozdrawiam:) ISAI.2:2 ... armia trawy brzmi lakonicznie , poza tym dobry , intrygujący wiersz :-) Dzięki Cezary za miły koment - pozdrówko:)
Rekomendowane odpowiedzi