Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"moherowe maki" :) zostały i utkwiły, podoba mi się ten - zapewne - skrót myślowy
jak dla mnie wersy zagadkowe ze względu "upchnięcie świata" tam gdzie napisałaś i do tego Babel, wulkanizator, modlitwa... hm. codzienność i to ponad. dużo jej ;)
pozdrawiam Lokomotywo.

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Oczywiście, że się chowa - teraz za drzewem:) Z tym dobra bym nie histeryzowała:) Króciutka jak na razie moja droga, a dystans do "twórczości" rozwlekły i tak ma być. Dziękuję za miłe słowa:)

:)
nie histeryzuję
mówię, jak jest.
proszę.
Opublikowano

Nie tak za mocno oryginalnie, w końcu trzeba wymienić opony:) Pozdrawiam również:)

Ja bym musiał sobie mózgowe wymienić ale nie wiem czy taki rodzaj wulkanizacji jest w standardowej ofercie ;)
Opublikowano

Nie tak za mocno oryginalnie, w końcu trzeba wymienić opony:) Pozdrawiam również:)

Ja bym musiał sobie mózgowe wymienić ale nie wiem czy taki rodzaj wulkanizacji jest w standardowej ofercie ;)
Nie ma, wulkanizator sobie wymienił, a technologię wystrzelił w kosmos:) Przezornie:)
Opublikowano

Zastanawiam się czy w ogóle Bóg zwraca uwagę na wszelkiego rodzaju "wieże", między innymi stąd wiersz:) Dziękuję Krzyśku za komentarz i też pozdrawiam:)
ISAI.2:2 ...
armia trawy brzmi lakonicznie , poza tym dobry , intrygujący wiersz :-)
Opublikowano

Zastanawiam się czy w ogóle Bóg zwraca uwagę na wszelkiego rodzaju "wieże", między innymi stąd wiersz:) Dziękuję Krzyśku za komentarz i też pozdrawiam:)
ISAI.2:2 ...
armia trawy brzmi lakonicznie , poza tym dobry , intrygujący wiersz :-)
Dzięki Cezary za miły koment - pozdrówko:)