Zjajami_Baba Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 patrzę jak uda jesz zgrabnie pomiędzy azaliż lubliż tak udanie clitorkowanie nie sromota żywota nie omiń i w komin da lej że ...
Zjajami_Baba Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dlaczego Mikołaj nie ma dzieci - wiesz? :D
Biała Lokomotywa Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Pół-erotycznie, a może i w całości:) Zawsze można się wyprzeć, albo i nie, w zależności - od sytuacji:) Pozdrawiam serdecznie:)
Magda_Tara Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sie podczepiam :)))))))) zawsze można! śmiesznie jest! na twardo! buziak! ;D
dzie_wuszka Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ahahaha! no! baba z jajami! :]
Oxyvia Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Ha ha! Fajna zabawa słowami, trochę przypominająca mi niejakiego Białoszewskiego. Kiedyś rodzice kilku moich uczniów orzekli, że "Szara naga jama" Mirona jest obsceniczna i nie nadaje się do omawiania w szkole. ;-D Tak więc erotyki w tego typu wierszach nie zawsze można się wyrzec, nawet wtedy, kiedy wcale się jej nie przewidywało. ;-DDD
Sylwester_Lasota Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 na pal one dziew czyny na statku bez majtków ma rzyły kapitanie po móż róż koszy zakwitnąć nim przyjdzie po życie
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 jem joła uda nie jape tyt tu mam kumam och ach a liż ty brach ha hach
pathe Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 rzeczywiście miniaturka z jajami;) ja ją z przymróżeniem oka
Zjajami_Baba Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...bo nosi worek na plecach :D
Zjajami_Baba Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie;) pozdrawiam również!
Zjajami_Baba Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sie podczepiam :)))))))) zawsze można! śmiesznie jest! na twardo! buziak! ;D na twardo? na sadzone:D
Zjajami_Baba Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ahahaha! no! baba z jajami! :] :D :D pozdrawiam!
Zjajami_Baba Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miron obsceniczny... Niech poczytają Wojaczka, po jego opisie genitaliów nie spałam całą noc;) ja zazwyczaj na korkach omawiam z uczniami wspólczesną poezję, w tym internetową, zawsze jestem zadziwiona dojrzałością młodzieży - żałuję, że nie uczę na etacie ale może to właśnie daje mi polot? :D pozdrawiam serdecznie:)
Zjajami_Baba Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uwielbiam prowokować do rozmowy pisana wierszem rozkoszna ;)
Zjajami_Baba Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. yo yo wyszło z czterema jajami brachu tęczowo ;)
Zjajami_Baba Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie inaczej ma być właśnie:) pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi