Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Czyżby? Wyboldowane w komentarzu napisanym przez Ciebie przed zacytowaniem wiki przeczy temu w sposób oczywisty.
Czy sądzisz, że tego typu płaszczyznę można sobie ot tak przerzucić w obszar żartów?

Lubię szminki i obcasy, i falbanki - zwłaszcza słowne i koniecznie wysmakowane, ale czy tortury? Muszę się zastanowić :)))!
  • Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czyżby? Wyboldowane w komentarzu napisanym przez Ciebie przed zacytowaniem wiki przeczy temu w sposób oczywisty.
Czy sądzisz, że tego typu płaszczyznę można sobie ot tak przerzucić w obszar żartów?

Lubię szminki i obcasy, i falbanki - zwłaszcza słowne i koniecznie wysmakowane, ale czy tortury? Muszę się zastanowić :)))!

TAK, UWAŻAM że można to rozdzielić - po prostu - JEDYNY warunek, zachowanie dystansu -

J.S
Opublikowano

A ja tak sobie myślę Jacku, że masz problem z przyjmowaniem krytyki. Szczególnie kobiecą starasz się upchnąć w kącik alkowy. Cóż, bez względu na sympatię do Poety wierszowi należy się obiektywna ocena – antypatie wymagają tego samego, rzecz jasna! :)

Pozdrawiam ze wskazaniem, by powyższe potraktować jako słowo na ZAKOŃCZENIE DEBATY!
:)

Opublikowano

dawniejbezet;

cóż, feministki twierdzą, że terror jest domeną mężczyzn, ale to mężczyźni w pewnym wieku doświadczają naocznego terroru istot niedbale poprawiających włosy, oblizujących wargi, patrzących w lusterko, które ich upewnia w tym, że dzierżą bezprzykładną władzę, bynajmniej wcale nie demokratyczną...oczywiście władzę nad naszą wyobraźnią!

:))!
J.S

Opublikowano

przeciwnie - krytyka u mnie zawsze mile widziana; :))
mój wiersz problemowi Czeka wcale ciężaru powagi nie ujmuje, choć kwestia wyrażona jest z typową dla Azjatów jadowitością (w moim wierszu!) -
natomiast mój post w odpowiedzi na Twój komentarz nie jest dezawuowaniem jego znaczenia, bo sam w sobie zawiera historyczną prawdę - jest jedynie swoistym a'rebaur tematycznym - przeniesieniem znaczenie na zupełnie inną półkę, aby nie tkwić w ponurej martyrologii -
za co autorkę przepraszam

mam takie figliki w głowie... :)))!
J.S