Zjajami_Baba Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 zlip mnie stukotnie aż jęknie w posiadach vaginarium z yeee dz mnie jak rypkę nieruchonnie m laszcząc i szeptem poł żartem pół seksem mnie l ...
Magda_Tara Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 jaaaacieeeeeeeee :))))))))))) no, fakt! nick adekwatny! buziak! :DDDDDDD ożżżżż! Ty Babo!
juliajaz Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Fajny :))) Aż się uśmiechnęłam. Przypomniało mi się powiedzenie mojego brata, że z ryb to najlepsze walenie...cokolwiek to oznacza...
Marek Konarski Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Trudno się oprzeć sile słowa :))
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 bardziej niż poezja współczesna ? Eropląsy w rytmie hip - hop ? A niech tam - może być :-) Przynajmniej orygi ... waginalnie znaczy się ;-)
Oxyvia Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Ej, Zjajami Babo - toż to bardzo przewrotna odmowa pełnego seksu! Tak jakby powiedzieć: "Idźmy nie na całość"! ;-) Podobają mi się neologizmy. :-) Pozdrawiam.
Zjajami_Baba Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D
Zjajami_Baba Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. okoń mnie i nie śledź już się tak nie morświń na mój widok zkarpiony niepotrzebnie ...
Zjajami_Baba Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słowa słowa a potem się wszycho na parciu kończy ;D
Zjajami_Baba Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oryginekologicznie:) a wiesz, że ja tu nie wyczułam hip-hopu... ale skorośmy przy muzyce: zagram na tobie fletnio pana stacatto Vandermarka :P
Zjajami_Baba Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aaa, i to najbardziej lubię w orgu, kiedy ktoś dostrzega pie rogi w moim garnku:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Peelka na niezłej bani?:) Zdrówko:)
Anna_Para Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Ależ to fajne. Kocio erotycznie! Świetny nastrój. Ciplutko;) Para:)))))))
Oxyvia Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aaa, i to najbardziej lubię w orgu, kiedy ktoś dostrzega pie rogi w moim garnku:) Ha ha! Ja to jestem, wiesz, prowokatorka! ;-))) A na poważnie: okrrrutnie kocham takie soczszszyste, roztrzrzrzęsające errrotyki!... :-)))
Zjajami_Baba Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ocho, toast za pociąg zwany pożądaniem!
Zjajami_Baba Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) dzienks! :)
Zjajami_Baba Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aaa, i to najbardziej lubię w orgu, kiedy ktoś dostrzega pie rogi w moim garnku:) Ha ha! Ja to jestem, wiesz, prowokatorka! ;-))) A na poważnie: okrrrutnie kocham takie soczszszyste, roztrzrzrzęsające errrotyki!... :-))) aaa, no ja też:) lubię zwłaszcza per wersy ;D
Pan_Biały Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zabawa słowem jest przepyszna jak rypka, mlaszczę w półseksie łechczę i jeszcze jeszcze;) lubię takie rebusy literowo-słowne r
Zjajami_Baba Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie niezmiernie iż mlaszczesz:)
Gość Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Dobre, kurde, lingwistyczne, kurde, zabawy słowem nowym, internetowym ;) Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi