Grażyna_Kudła Opublikowano 31 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 na przekór sobie obok wbrew i pomimo przemknęła wąską stopą cielesność w alabastrowej bieli śmiertelnie niewymownie a nader wiekuiście wstępująca w niebo nagość strącała resztki snu z powiek by móc spokojnie po prostu nie zasnąć
Kacper_M Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 czy ambrozja z tytułu to cielesność? Mądre absurdy - "śmiertelnie niewymownie" ; "spokojnie po prostu nie zasnąć" te dwa dają dusze wierszu i oryginalność. Pokazujesz, że spokoju nie osiąga się tylko podczas snu oraz, że spokojnie nie zasypiać też jest ważne. Moje gratulacje. Pozdrawiam Kacper
Anna_Para Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Podoba mi się. Delikatny, piękny erotyk. Gratulują. Pozdrawiam, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 na przekór sobie obok wbrew i pomimo przemknęła wąską stopą cielesność w alabastrowej bieli zgubiła muślinową szatę nie zasłonił jej oddech zachwyt pozbawił lęku zatrzymał by stać się obecnością :*
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twój koment też ma duszę, Kacprze; jeśli ambrozję odczytujesz jako cielesność, to ja nie neguję, bardzo podoba mi się Twój odbiór wiersza dziękuję i pozdrawiam serdecznie Grażyna :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło, Aniu, odbierać od Ciebie gratulacje. Dziękuję również za miłe słowa o wierszu. Pozdrawiam serdecznie, Grażyna. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madziu, w Twoim fragmencie cielesność bardzo namacalna, choć zwiewna jak muślinowa szata- pięknie... pięknie cudotworzysz papatki :)))
eliza2 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Bardzo ładnie Grażynko):pozdrawiam
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Elizo :) pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi