wanesa_ciska Opublikowano 28 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Nie byłeś moim ojcem ale pokazałeś co córka wiedzieć powinna nawet więcej nie nauczyłeś co to wiara , nadzieja nie wierzyłeś ufałes tylko sobie nie mówiłeś jak mnie kochasz to powinnam wiedzieć nie powiedziałeś żegnaj gdy Tato po raz pierwszy krzyknęło moje ja ty byłeś już po tamtej stronie
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 ....ta " kochajmy ludzi póki żyją " ... pewnie wszyscy mamy w sercu takie osoby, którym nie zdązyliśmy powiedzieć kocham Cię ....chcieliśmy, może pokazywalismy to, lecz nie zdążylismy tego " wyartykułować " :)))))) pozdrawiam serdecznie Z
Leokadia_Koryncka Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 Po tamtej stronie też słyszy. Trudno, nie wszystkim udaje się docenić za życia. I chyba każdy z nas ma taki dylemat. ładny, refleksyjny wiersz. Serdecznie pozdrawiam... Leo.
wanesa_ciska Opublikowano 29 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewno tak jest w istocie ,ale też Artykułowanie nie zawsze jest możliwe ,czasami życie układa bardziej skąplikowany sczenariusz ,Nie to też bylo moim przesłaniem ,,to raczej rozliczenie się z przeszłością ,pozbyciem się kamienia ,,cieszę się że tak się stało ,że napisałam ten tekst...również serdecznie ....
wanesa_ciska Opublikowano 29 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację ,każdy ma jakieś tam dylematy ,ważne jest co z nimi zrobimy ,,,dzięki za refleksyjną ocenę ,,,pozdrawiam
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewno tak jest w istocie ,ale też Artykułowanie nie zawsze jest możliwe ,czasami życie układa bardziej skąplikowany sczenariusz ,Nie to też bylo moim przesłaniem ,,to raczej rozliczenie się z przeszłością ,pozbyciem się kamienia ,,cieszę się że tak się stało ,że napisałam ten tekst...również serdecznie .... ....równie się cieszę, że kruszysz kamienie :))))pozdro Z
Judyt Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 przeczytałam, a jednak możnaby pomyśleć, że ten Ojciec prawdziwy to w niebie...do tego wiersza tak mi się, J. serdecznie
wanesa_ciska Opublikowano 30 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każdemu wolno odebrać treśc jak uważa ,,,ja też serdecznie ,
Rekomendowane odpowiedzi