Zjajami_Baba Opublikowano 22 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 chcę w łożku poezji chleba o zmroku szczerbatych poziomek w ilości dwie ewentualnie pies jeśliś gotów na spacery mogę go czesać liżącego po piętach nie zapomnij mnie rano nakręcić zegarmistrzu erekcji ...
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 toż to ORALITET !!! A co do wersów : rozstrzelane jakieś , myśl gubi się w niedopracowaniu - tak myślę .
Tomasz_Biela Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 miło że wstajecie wszyscy i wilgotniejecie lepicie się o poranku do do bujania po statku wznoszenia i opuszczania masztu / są beznadziejne fragmenty i kontrowersyjnie perwersyjne ale całość zbyt nachalna i mało podniecająca jak na pierwsze wrażenie / mało przemyślana troska o zmroku i czysty oral o poranku / chociaż nad tym nie trzeba długo myśleć jak się chce ale wiersz jest nieudanym orgazmem dochodzeniem do niego / t
Oxyvia Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Ha ha ha! Nader wyraźnie sformułowane ogłoszenie erotyczne! ;-))) Mnie się podoba, bo mnie rozbawił i chyba po to chodziło?
Zjajami_Baba Opublikowano 23 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie o to chodziło:) ty jedna zrozumiałaś, Oxywko:) może się trzeba zastanowić dlaczego tylko kobieta? panowie?
Zjajami_Baba Opublikowano 23 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, a zuza mówi: na mojego faceta podziałał nawet mu się oświadczyny wyrwały mimo że poziomek chce aż cztery (tu nie dojdziemy do konsensusu bo nie jestem maszyną do rodzenia) troska o zmroku jest wystarczająca dlań ze względu na poranek właśnie :D
Zjajami_Baba Opublikowano 23 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cezary: fakmibejbe to nie myśl toż to imperatyw kategoryczny:D
Pan_Biały Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersz wyzwolony, na mnie zadziałał jak cholera nie byłbym sobą gdybym się nie czepił, mianowicie finału, gdyby go nie było, wiersz nie straciłby na wartości r
Zjajami_Baba Opublikowano 24 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zadowolonam, że dostrzegasz wyzwolenie:) dlaczego finał niedobry? bo quasirym? bo erekcja? to chyba lepiej, że erekcja? :D
Pan_Biały Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zadowolonam, że dostrzegasz wyzwolenie:) dlaczego finał niedobry? bo quasirym? bo erekcja? to chyba lepiej, że erekcja? :D nie napisałem że "nie dobry", tylko że bez ostatniego wersu wiersz nic by nie stracił, ale to tylko moje zdanie mnie erekcja nie przeszkadza, absolutnie;), ale tu akurat jest przegadana
Zjajami_Baba Opublikowano 24 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. acha:) ale ja organicznie stworzonam do prowokacji stąd ostatniw wers per wers :D może przegadany czasem tracę czuja dzięki Bieluchu:)
Marek Konarski Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersz wyzwolony, na mnie zadziałał jak cholera nie byłbym sobą gdybym się nie czepił, mianowicie finału, gdyby go nie było, wiersz nie straciłby na wartości r Tak, to dobry wiersz :) Puentę traktuję jak przyprawę (czytelnik dosmacza sam) - może nią być szczypta czułości, parę ziaren ironii, odrobina podziwu lub nuta roczarowania... ;)
Zjajami_Baba Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki panie Konarski Marku:) puenta jest najważniejsza bez przyprawy wszycho mdłe
Rekomendowane odpowiedzi