Anna_Myszkin Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 mieszkasz za siedmioma chmurami od naszego nieba bez gwiazdy której imię ukradłam dla ciebie inne wypadły kometom z warkoczy impetem roztarły na pył życzenie wabię do lotu lżejsze skokochronem ze snów o nas
Vica Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 niech i mi się przyśni.. pięknie pozdrawiam klaudia
Nessa Isilra Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Ja jestem na nie.
Anna_Myszkin Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Klaudio, dzięki, że wpadłaś i materiał na sen znalazłaś :) Pozdrawiam :) Nesso, cóż, spodziewałam się od Ciebie takiego odbioru, ale szanuję Twoje poczucie estetyki poetyckiej, inne niż moje. Pozdrawiam :)
krzysztof marek Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 no... faktycznie kuszenie gwiazd :) klimatycznie i z uczuciem. adresat jest bez szans. pozdrawiam Aniu :)
Marek Konarski Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 mieszkasz za siedmioma chmurami od naszego nieba To jest ładne :)
Magda_Tara Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Marek ma rację :*
Anna_Myszkin Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Madziu, Krzysiu, Marku, dziękuję za zajrzenie i za miłe dowody odwiedzin. Pozdrawiam :)
Agata_Lebek Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Warkocze komet biorę bez zająknięcia ;))) Ciekawe połączenie emocji, marzeń, snów i gwiazdozbiorów. Fajne :))
Pan_Biały Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sierpień to miesiąc spadających gwiazd- życzeń/marzeń Aniu to taki kobiecy wiersz, nostalgiczny i rozmarzony w puencie mówisz o lżejszych, czyli przyziemnych, dotykalnych marzeniach i to one budują życie, tamte gwiazdy będą spadać i pozostanie po nich tylko wspomnienie wiersz do przeczytania, ale jak widać również do zastanowienia:) pozdrawiam r
Anna_Myszkin Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że nie skaleczyłam oczu/uszu tłumaczce chaosu kosmiczno-emocjonalnego :)) Dziękuję, że byłaś z "fajnym" :)
Anna_Myszkin Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babski, a rozczytany do słowa przez faceta ;) Tak, z wiekiem jakoś do tego doszłam - kompromisem to nazywam eufemistycznie, bo innej drogi nie widzę. Dziękuję za zatrzymanie się i trafioną interpretację. Pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Musiało mnie nie być, bo czytam Twoje "kuszenie" pierwszy raz.. krótko, ale jak.! Bardzo mi ono, takie troszkę większe mini..:)
Rekomendowane odpowiedzi