jasna Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 głęboki oddech na czystym niebie podwójna tęcza
Boskie Kalosze Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nad...klasyczne. Nad bo zawsze zapiera dech taka podwójna tęcza. Choć bywają rzeczy, o którym nawet filozofom się nie śniło ;-) mms teraz u ciebie też tęcza
Franka Zet Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Ładna korespondencja:) Bardzo ładna. Podwójna tęcza zawsze budzi zachwyt. Wielkie jest ludzkie spodziewanie. A to co? Ledwie coś tam w kropelkach błysło. Oba haiki ładne i ten pomysł z mms-em czarujący.
Boskie Kalosze Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawdziwy :-)
Jerz Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj jasna! :-) jeśli głęboki to - MZ - wdech. moja wersyjka: głęboki wdech - podwójna tęcza nad lasem wybacz śmiałość. mocno pozdrawiam! :-)
jasna Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nad...klasyczne. Nad bo zawsze zapiera dech taka podwójna tęcza. Choć bywają rzeczy, o którym nawet filozofom się nie śniło ;-) mms teraz u ciebie też tęcza Dzięki za mmsową tęczę. Bardzo fajny pomysł. :-) Z resztą się zgadzam. Basho nie wysyłał mmsów. ;-) Dzięki :-). Prawdę piszesz. Dodam tylko, że zanim zachwycająca "tęcza" się pojawi, musi się aż tyle wydarzyć. Prawdziwy :-) Potwierdzam :-)
Boskie Kalosze Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj jasna! :-) jeśli głęboki to - MZ - wdech. To sam wydech może być wtedy krótki? ;-) nowy klown królik sztukmistrza pęka w szwach
Boskie Kalosze Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nad...klasyczne. Nad bo zawsze zapiera dech taka podwójna tęcza. Choć bywają rzeczy, o którym nawet filozofom się nie śniło ;-) mms teraz u ciebie też tęcza Dzięki za mmsową tęczę. Bardzo fajny pomysł. :-) Z resztą się zgadzam. Basho nie wysyłał mmsów. ;-) Dzięki :-). Prawdę piszesz. Dodam tylko, że zanim zachwycająca "tęcza" się pojawi, musi się aż tyle wydarzyć. Prawdziwy :-) Potwierdzam :-) Dziewczyny, w takim razie macie u mnie mmsy z tęczą na wiosnę :-)
jasna Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serwus Jerzu :-) Jeśli głęboki wdech, to i głęboki wydech, a więc głęboki oddech ;-). Trochę żartuję, bo pierwszy wers może być rzeczywiście dyskusyjny, bo jak nazwać inaczej oddech ulgi? Nazwałam go "głębokim oddechem". To nie był wdech zapierający oddech na widok podwójnej tęczy. (Wydaje mi się, że i Franka Zet i Boskie Kalosze też tak odczytali). Skoro są wątpliwości, muszę to przemyśleć i wprowadzić zmiany. Może "chwila na oddech"? Na razie zostawiam do namysłu. [quote] moja wersyjka: głęboki wdech - podwójna tęcza nad lasem Ładne. :-) Nad lasem jeszcze nie miałam. Dzięki. :-) [quote] wybacz śmiałość. Weź przestań. To ja jestem onieśmielona i mam powody. Serdecznie pozdrawiam, jasna :-))
Rekomendowane odpowiedzi