Anna_Para Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 żeby grały znów piszczałki wierzb, niebo zimne spłonęło szkarłatem, niemożebnie śmiał się każdy wiersz, podła jesień nazwała się latem, zwykła jabłoń rodziła złote, miodne chleby cudem Hesperydy, bierz mnie w siebie, co będzie potem? śpiew omdlały ze szczęścia, prawdziwy.MK*
wanesa_ciska Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Szczęście jest podobno tym co realne a nie marzenie o tym co zdarzyć się może ,,powodzenia zatem ...pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 co tu dodać? po prostu ... przenikasz mnie jak jasnowidzka :))) tak niewiele pragnę, ale dla mnie to ...cały świat :) ech, dopóki człowiek żyje, zawsze będzie tęsknił za miłością pięknie, Aniu, bardzo pięknie :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
anna_rebajn Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jednym słowem - niech się dzieje co chce... Popłynęlaś Anno po nastroju. Bardzo kobieco sobie popynęłaś :-)). Czytam Cię z przyjemnością. a
Anna_Para Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Krysiu, jeszcze wyrównałam rytm;) Dzięki piękne. Bardzo mi miło, jak zwykle, kiedy mnie odwiedzasz z ciepłym słowem. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Wanesko: Wprawdzie odnosisz się jedynie do treści, ale dobre i to! Dzięki za czytanie, pozdrawiam cieplutko i wzajemnie - życzę szczęścia. Para:)
Anna_Para Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Anno Rebajn: Miło mi bardzo, tym bardziej, że zawsze mogę prawie to samo powiedzieć o Twoim wierszu. Cieplutko, Para:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Aniu; cudowny nastrój zapodałaś mi na jesienność ogólną. Wszystko się może zdarzyć, póki życie trwa. Serdecznie, Leo.
Magda_Tara Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 wszystko i nic :)) tak wiele pragniesz i nic buziak. Paro :(( wiersz piękny MT - (ta od kadzenia ;P)
Anna_Para Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Taro! Dzięki. Kadzisz? To spa...niale!!!!!! Cmok, Taruniu. Para:)
Anna_Para Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Leo! Dzięki piękniuchne, że masz czas na czytanie moich wierszyków, i w dodatku jesteś tu zawsze z dobrym słowem. Dzięki, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi