anna_rebajn Opublikowano 4 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 kiedy usnęłaś po raz pierwszy wtulona w noc bezpiecznych ramion myślałam o mozaikach które ułożymy z serdecznych czerwieni gdy pierwsza jesień zaskoczy cię barwą o tym że na początku będziesz szła za rękę a gdy uciec się uda krzykniesz - goń mnie mamo że pójdziemy na spacer zobaczysz gołębie gdy upadniesz szepnę że nic się nie stało miało być normalnie raz smutno raz śmiesznie i nie wiem dlaczego zrobiło się szaro teraz czas jak woda nam przez palce cieknie i kropla za kroplą minuty się sączą a przecież jesteśmy podobne do siebie nawet gdy milczymy to zawsze osobno
aluna Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Aniu zatrzymuje Twoje pisanie...poczytam obie raz jeszcze ,,, odpowiem! Ania
Magda_Tara Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 tak jest dorastamy, odchodzimy, boimy się opuszczenia bardzo piękny, smutny, nostalgiczny wiersz :)) pozdrawiam
anna_rebajn Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że zatrzymuje :-))
anna_rebajn Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakoś ta jesień mnie nastraja nostalgicznie :-)). Możę wieje za bardzo ;-0. Pozdrawiam ciepło. A
Kaliope_X. Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 styl - przypomina wiersze ks. Twardowskiego, zwłaszcza dwie ostatnie zwrotki. Podoba mi się :) Pozdrawiam... jesienno-nostalgicznie ;) In-humility, K. W.
anna_rebajn Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już kilka razy zdarzyło mi się to porównanie i choć do ks. Twardowskiego mi daleko - bardzo mi miło ;-), że wiersz się podoba. Dziękuję. a
Rekomendowane odpowiedzi