Duks Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 życie to alpinizm próby zdobycia szczytów własnych możliwości
Marek_Dziekan Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 To mi się podoba, krótkie, zwięzłe, treściwe, trafne bez przegadania. Lubię takie.
Duks Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję. Miło mi. Pozdrawiam.
krzysztof marek Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 jak dla mnie za mało. pozdrawiam Andrzeju :)
Magda_Tara Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 a jako motto sobie można to przytulić mini mini podoba się
Duks Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem. Ale szczerze mówiąc taki był mój zamysł – miało być krótko i na temat. Czy się udało Wy oceniajcie. :) Dziękuję za czytanie i komentarz. Pozdrawiam. :)
Duks Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A przytulaj sobie. :) Miło mi, że Ci się podoba. Pozdrawiam:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Bardzo trafna, filozoficzna mini. Podoba się.
teresa943 Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 poddałeś, Andrzeju, temat do przemyślenia i osobistego rozwinięcia, aż mnie kusi by...rozwinąć :) inspirujesz mnie :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Patryk_Wącławski Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Banał. Jeśli już takie cięcia w formie, to powinno się to nadrobić oryginalną treścią. U mnie minus.
Duks Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Leo. Faktycznie, ostatnio trochę filozofuję. ;) Ale skoro się spodobało, to jest mi bardzo miło. Pozdrawiam.
Duks Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu :) Dziękuję za czytanie i tak miły komentarz. Co do: „inspirujesz mnie :)” Nie kokietuj, bo nie zasnę ;))))) Pozdrawiam serdecznie.
Duks Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż… Będę musiał z tym żyć. ;)))
Patryk_Wącławski Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale co to za życie?;)
dzie_wuszka Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a bo ja wiem, a co z tymi, którzy nie chcą się wspinać? może trzeba by go skonstruować tak, żeby nie zbierał wszystkich do grupy zdobywców i próbowaczy, bo co się wtedy stanie ze zniechęconymi, niewierzącymi, bezsilnymi itd? gdzie ich umiejscowi wiersz?
Patryk_Wącławski Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To najwyraźniej szczyt ich możliwości.;)
dzie_wuszka Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To najwyraźniej szczyt ich możliwości.;) chodzi mi raczej o słowo "próby", nie o efekty :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 rysujemy cienką linią wysoką poprzeczkę miłość ponad wszystko skaczemy na ogół do dołu zagłady dojrzewamy obumarli Pozdrawiam , C :-)
Duks Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a bo ja wiem, a co z tymi, którzy nie chcą się wspinać? może trzeba by go skonstruować tak, żeby nie zbierał wszystkich do grupy zdobywców i próbowaczy, bo co się wtedy stanie ze zniechęconymi, niewierzącymi, bezsilnymi itd? gdzie ich umiejscowi wiersz? oraz Witaj. Postaram się wyjaśnić: Po pierwsze każdy ma szczyt możliwości „w innym punkcie”. Po drugie myślę, że ten wiersz/miniaturka jest dla wszystkich, a nie dla grupy, ponieważ każdy w jakiś sposób zmaga się z życiem. W kwestii użycia słowa – próby: W pierwszej wersji było – zdobywanie szczytów. Później jednak uznałem, że „próby zdobywania szczytów”, będzie bardziej adekwatne do rzeczywistości. Czy miałem rację? Nie wiem. Podjąłem decyzję, a inni niech oceniają. Pozdrawiam:)
Duks Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za czytanie i za wierszowany komentarz. Tym bardziej, że Twoja wersja bardzo mi się spodobała. Pozdrawiam, Andrzej
Rekomendowane odpowiedzi