Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Podaj hasło też sobie coś obejrzę

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A tak poważnie to mam ogromne zaległości nie tylko kinowe  Przez święta to już mi się nawet czytać nie chce ech... 
    • Polują dyskretnie, kocim spojrzeniem, od góry na szklanej nitce lub rozhuśtani w zawisie.   Z sinego podnieba wypatrują zamaskowanego bezruchu w tłumionym oddechu między zębami, zagryzionymi w wargi do martwej krwi, oczekując  na przelot w niebyt suchego powietrza.   A wy nadal nie wierzycie w rowy przykryte mgłą i ciałami sterczącymi ku nicości.   U nas wieczór, pluszowy. Włączamy seans grozy na Neflisie.    
    • Czy Ty wiesz jaki mróz dziewczyno  Kto by mi kazał w kiecce i szpilkach latać

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ja będę w tym towarszystwie tą ciotką klotką z kubkiem w dłoni i frotowych skarpetkach  Może niezbyt atrakcyjnie ale za to jak ciepło Dziękuję za uśmiech od rana
    • To jest bardzo mądra miniatura  Chodzi więc o to aby w milczeniu odnaleźć spokój  Bo czasami cisza pozwala człowiekowi złapać dystans i nakierować myśli na siebie 
    • Lubię Twoje wiersze  Rzadko komentuję jednak są takie do których wracam  Pozdrawiam serdecznie
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...