Jolanta_S. Opublikowano 19 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 który to już raz przy kotle do diabła nie pamiętam tu tak potwornie gorąco i urwany krzyk nie wytrzymuję wychodzę naprawić rozdygotane ____________________ inna wersja ____________________ który to już raz przy kotle do diabła nie pamiętam tu tak potwornie gorąco i urwany krzyk nie wytrzymuję wychodzę właściwie lecę do (kibla) WC hi hi hi...
H.Lecter Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 nie wytrzymuję wychodzę Prorocze słowa... ;) Kosz.
dzie_wuszka Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsza strofa zapowiadała ciekawe ujęcie problemu kulinarno-socjologicznego, ale później poleciał wiersz w jęki na siłę podniesione do rangi poetyckiego ujęcia. pointa wyszła najokropniej. ja bym osobiście wygasiła mu nazbyt jawnie położone, a co za tym idzie, mocno uszminkowane (taki makijaż teatralny) emocje i na bazie pierwszej strofy, na spokojnie zrobiła rzecz o kobiecie :) Pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. diabła i potwornie nie dawałabym w jednej krótkiej zwrotce. Robisz postępy Joanno pod wpływem lub nad wpływem ;) Pozdrawiam
Jolanta_S. Opublikowano 21 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wychodź, nie zatrzymuję... pa! a nie zapomnij zamknąć dzrwi z tamtej strony ;)
Jolanta_S. Opublikowano 21 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. diabła i potwornie nie dawałabym w jednej krótkiej zwrotce. Robisz postępy Joanno pod wpływem lub nad wpływem ;) Pozdrawiam Uwagi przemyśli. Dzięki. Pozdrawiam Joanna Dark ;)
Jolanta_S. Opublikowano 21 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsza strofa zapowiadała ciekawe ujęcie problemu kulinarno-socjologicznego, ale później poleciał wiersz w jęki na siłę podniesione do rangi poetyckiego ujęcia. pointa wyszła najokropniej. ja bym osobiście wygasiła mu nazbyt jawnie położone, a co za tym idzie, mocno uszminkowane (taki makijaż teatralny) emocje i na bazie pierwszej strofy, na spokojnie zrobiła rzecz o kobiecie :) Pozdrawiam Joasiu przemyślę na spokojnie, przecież jestem kobietą, może o niej bardziej powściągliwie napiszę i stworzę inny klimat piekła :) Serdecznie pozdrawiam - Jola p.s. póki co przyzwyczajam się do Joanny :)))
Gość Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak już, to coś może w tę stronę? Może mi się wydaję, bo pierwsza strofa mnie zwiodła, bo wydawała mi się jakąś nieprzesadnie dobrą alegorią jakichś tam moich fanaberii ;P
Jolanta_S. Opublikowano 21 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak już, to coś może w tę stronę? Może mi się wydaję, bo pierwsza strofa mnie zwiodła, bo wydawała mi się jakąś nieprzesadnie dobrą alegorią jakichś tam moich fanaberii ;P dobrze Ciebie zwiodła :) z piekła nie ma wyjścia, to wyjście tyko od kotła, bo się "spociłam"... Twoje całkiem ciekawie, a mam jeszcze taki pomysł, nie wiem czy dobry? który to już raz przy kotle do diabła nie pamiętam tak tu potwornie gorąco i urwany krzyk nie wytrzymuję jednak gotuję dla ciebie przecież jestem diablicą serdecznie pozdrawiam - Jola.
Boskie Kalosze Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moim zdaniem zabrakło nerwu wzrokowego. To znaczy poza początkiem pierwszej strofy - nie widać tego wiersza. Może jakoś tak? był już Kuniec Świata? nie dziadku jeszcze nie a co tak jakuś gorąco? lipiec dziadku lipiec to ja się jeszcze trochę zdrzymnę chrrr... chrrr... chrrr... hi! hi! hi! hi... NO DIABŁY! DOLAĆ SMOŁY NIE OPIERDZIELAĆ SIĘ! Pozdrawiam. (hihihihi...) ;-)
Jolanta_S. Opublikowano 21 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moim zdaniem zabrakło nerwu wzrokowego. To znaczy poza początkiem pierwszej strofy - nie widać tego wiersza. Może jakoś tak? był już Kuniec Świata? nie dziadku jeszcze nie a co tak jakuś gorąco? lipiec dziadku lipiec to ja się jeszcze trochę zdrzymnę chrrr... chrrr... chrrr... hi! hi! hi! hi... NO DIABŁY! DOLAĆ SMOŁY NIE OPIERDZIELAĆ SIĘ! Pozdrawiam. (hihihihi...) ;-) woow !!! można i tak, ale fajowo :))) który to już raz przy kotle do diabła nie pamiętam tu tak potwornie gorąco i nagle krzyk "NO DIABŁY! DOLAĆ SMOŁY NIE OPIERDZIELAĆ SIĘ!" hi hi hi serdecznie pozdrawiam - Jola. p.s. a czyj to wiersz taki zajechany? że ja taka guła - nie wiem :(
Rekomendowane odpowiedzi