pchła_szachrajka Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 pan dziś zapomniał, pszepana pocałować mnie z rana ten fakt drga we mnie i płacze ooo.... nie-wy-ba-czę w sercu gwóźdź... patrz! - i ta rana to przez pana, pszepana!
H.Lecter Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Rana pana czyli serce w bólach, ból w cebulach - drgająca prawdą, uczuciowa zagwozdka... Obraz peelki, traktowanej, nie dość że konsumpcyjnie, to jeszcze zranionej metalową wykałaczką braku apetytu, ściska za gardło i rozrywa piersi wzbierającym szlochem... Tyle bólu, tyle bólu... P.S. Pszepan, ma raczej prze... :)
Agata_Lebek Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytam z lekką ironię w tle i w żartobliwym tonie. Jak już "smucić" to tak właśnie ;) Biorę jak swój :)) Tysiące Twoich twarzy też akceptuję już bez uprzedzeń (łącznie z pchłą). Szare miraże ; www.youtube.com/watch?v=p3YWoe8tL_A
Almare Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Ale! To tak nie było! To było zupełnie inaczej, odwrotnie to było całkiem! :))))Ona z rana jak śmietana opalona ciepła skóra podciągnięta z ud koszula sutek sterczał od niechcenia a pod nim, a pod nim trzęsła się ziemia palpitacja ekscytacja wicher tumult... świeczka zgasła :))))))))))))) Ooo, tak to było.
kalina kowalska Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 lubię niezmiernie czytać te Twoje małe psztyczki :)) pszepani pozdrawiam
Leszek_Nord Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 ranne danie, o duże mam w tym braki w ostatnim czasie;)Leszek.
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 niech mnie pani nocą rani prze pani niech prze pani proszę pani niech się pani da przeć pani
BARBARA_JANAS Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 Dowcipnie? Może i dowcipnie... proponuję omlet z piłą łańcuchową w tle ;) pozdrawiam
pchła_szachrajka Opublikowano 20 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 szpszepaństwo sympatykom sympatycznie dziękuję za chwilę empatii, a antypatykom zalecam odreagowanie ujemne ;))
Rekomendowane odpowiedzi