Sylwunia 666 Opublikowano 30 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Przesiąknięta Na mym ciele, Twe kropelki potu. Od góry do dołu spływają, Najciemniejsze zakamarki dopieszczają. Twych mięśni siła, Mnie całą wokół Ciebie owiła. Nie puszczaj mnie tylko pokaż, Co w sobie skrywasz. Twe usta namiętnie pieszczą moje ciało, Twój dotyk sprawia, że wciąż jest mi mało. Z rozpalonych serc kochanków, Rodzi się rozkosz nagich ciał. Już nie jesteśmy sobą, Jesteś mną, a ja Tobą. Choć czujemy swój każdy ruch, W ciałach wciąż tkwi nasz duch.
Wuren Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Ech, jaki obraz rysuje Pani... Tylko bez obraz bo nie chcę zranić! Pot tutaj spływa po nagim ciele (Tuwim, oliwa skojarzeń wiele) Tu talia tłusta jak u przekupek on ją (rozpusta!) całuje w (d) usta Rozkosz niezmierna w pocie powodzi! Ona mu wierna, oboje młodzi! Z ruchu każdego wnosków niewiele... Że ona jego czuje w swym ciele... i tyle byłoby z moich refleksji na temat tego hmm.. wiersza? Wuren
Sylwunia 666 Opublikowano 30 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 I dobrze mam dopiero 15 lat nie oczekujcie ode mnie zbyt wiele
Wuren Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. AA to zmienia postać rzeczy.. to może jednak inny temat powinnaś obrać? bo szczerze mówiąc -nastolenie opisy erotycznych sukcesów zwykle są chałowate... (zwykle, ni znaczy zawsze, próbuj, może się uda..) Nie wiedziałem ile masz latek, więc przepraszam, może zbyt ostro pojechałem po czzarnych ;) Pozdrawiam Wuren
majkaa_m... Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 a co to ma być za fatalizm jakiś prosze tu nie zwalać na wiek tylko do roboty się wziąć jeśli ma Pani ciągoty do pisania to pisać, czytać itd. coś ja dzisiaj za humanitarna jestem chyba
Sylwunia 666 Opublikowano 30 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Dobrze jutro albo jeszcze dziś wieczorem napiszę Państwu o żałobie!!! Pasuje?
teraa Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 naisz wiersz o swoim odejsciu z serwisu... ja bym taki chciał... Tera
Wuren Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm przeprosiłęm, ale chyba przedwcześnie, bo widzę, że tu mamy do czynienia z Prawdziwą Poetką.. A jako prawdziwa Poetka, to ma prawo do fochów i much w nosie.. No i nas w nosie też..
Gość Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tero to Ty możesz w spokoju odejść z serwisu...a nie robić nagonkę na młodą poetkę majkaa m...będziesz humanitarna jak zaczniesz pisać lepsze wiersze bo na razie raczkujesz.... a Ty młoda poetko napisz coś jeaszcze a wtedy zobaczymy jak na 15lat nie jest źle :-)
majkaa_m... Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sarkazm całkowicie nie na miejscu
majkaa_m... Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tero to Ty możesz w spokoju odejść z serwisu...a nie robić nagonkę na młodą poetkę majkaa m...będziesz humanitarna jak zaczniesz pisać lepsze wiersze bo na razie raczkujesz.... a Ty młoda poetko napisz coś jeaszcze a wtedy zobaczymy jak na 15lat nie jest źle :-) a szanowny Pan obrońca uciśnionych
teraa Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 ale czy ja cos sugeruje??? prosze wybaczyc ale była to tylko propozycja abstrakcyjnego tematu... czy ja napisałem gdzieś zeby ta młoda poetka odeszła?? ja tylko zaproponowałem temat wiec prosze sie tu nie rzucać Tera
Sylwunia 666 Opublikowano 30 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Przepraszam nie chciałam aby moja poprzednia wypowieć tak zabrzmiała, a do Tery niech dalej glosi swoje zdanie ja nim nie zamierzam sie przejmowac!!! I jeżeli zrobiłam jakiś błąd ortograficzny to za niego także przepraszam jestem dyslektyczką.
teraa Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 to trzeba dać wiersz komus do sprawdzenia, albo sprawdzic w słowniku... Tera
Sylwunia 666 Opublikowano 30 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 wiersz jest napisany bez błędów bo psałam go na komputerze więc się nie trudź. Gdyż nic nie znajdziesz! Miałam na myśli moje wypowiedzi!!!
Zing Zeng Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 to jest właśnie to, przyszła sobie młoda poetka i se na niej 'starsi' usiedli, normalka
Wuren Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rzecz nie w tym, czy młoda, czy nie -a w reakcji na kometarze ;) Pozdrawiam Wuren
Zing Zeng Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 no właśnie, w reakcji na komentarze zrozumcie, że choćby nie wiem jaki wiersz tu się pojawił, to jeśli ktoś dopiero zaczyna nie wolno po nim jeździć! już lepiej naściemniać, naprawdę do języka i formy forum trzeba się przyzwyczaić, a początkujący są najbardziej wrażliwi
majkaa_m... Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 zdecydowanie się nie zgodzę oczywiście naściemniac, nasłodzić to jest najłatwiej, tak miło zrobić komus przyjemność tylko mam pytanie - co będzie jak taka osoba w porę nie ostrzeżona że z jej pisaniem jest cos nie tak nie zmieni w nim niczego, pozostanie dalej na słabym poziomie... najgorsze, że nawet nie zdając sobie z niego sprawy??? Pan to uważa za dobre rozwiązanie?? ja wolę gorzką prawdę niż przeslodzone kłamstewko bo później przynajmniej dana osoba nie będzie miala na sumieniu kiczu który w końcu i tak jej ktoś wytknie a np kliku latach może to być bardziej bolesne niż na początku a poza tym jak na tym tle wyglądałyby naprawde dobre utwory???
Rekomendowane odpowiedzi