cezary_dacyszyn Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 na oczy Inki i Tristana patrząc otulone snem pełnym strzykawek i igieł zaciśnięte piąstki zabijają demony szpitala też pragnę je zabić żyłki życia na główkach delikatne lecz nadchodzi wiosna rozkwitną jak wierzby i kaczeńce uśmiechu na małych twarzyczkach skowronkiem przylecą do nas Szczecin Pomorzany 15 I 2007
krzysztof marek Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 druga strofka szczególnie! pozdrawiam cezary.
cezary_dacyszyn Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 krzysztof marek : dziękuję ! Ale nie byłoby jej bez pierwszej . Pozdrawiam Reggae nad Wartą :-) To były czasy ;-)
krzysztof marek Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z tą pierwszą prawda, ale druga - szczególnie. w tym roku grało Reggae nad Wartą, niemniej o ile się orientuję to nie w takiej formie jak kiedyś ;) aha, obecnie trwa przebudowa amfiteatru, ponoć będzie ładny :))) pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 ożżżżżżżżżz Tyyyyyyyyyyyyyy :PPPPPPPPPPPPP ładne, a co! a lubię takie kaczeńce i skowronki!!!!!!!!!!! PLAGIATek :(( Drogi Admino! to są żarty, oczywiście, żeby nie było! Cezar, :P Ty @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Marek_Dziekan Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Przeczytałem ten wiersz zanim został opublikowany na tym forum. Znam osobiście autora, ale znam również Inkę i Tristana, cudowne, pogodne bliźniaki. Zawsze zastanawiałem się dlaczego nie Tristan i Izolda, a Czarek na to, że to by było za proste. Autor tego wiersza to naprawdę, nietuzinkowy facet. a wiersz kompletny, świetnie napisany, takie lubię bo się wzruszam. Czytając poezję Cezarego popadam w kompleksy, a później chodzę i zazdroszczę, że ja jednak tak nie potrafię.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 Mnie mimo nieznania jak powyżej, podoba cały - serem pisany. Skoro już podglądnęłam, serdeczne dla całej rodzinki! Leo.
Magda_Tara Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 no, to przepraszam, Cezar :* jak nie splagiatowałeś mojej roślinności i ptactwa! :(( a myślałam, że jakaś zadyma większa bedzie ;((((((( tylko, że ja twój wiersz o faunie i florze pierwszy raz na oczy widzę :(( czyli biegniemy tym samym poetyckim torem, że polecę obok! a przyjedźże do Pionek! niech zobaczę twą łysinę :((, noooo????? buziak! kwiatków i ptaszków wystarczy dla nas dwoch! Ave!
Marek_Dziekan Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co wy wszyscy z tymi Pionkami? Jak nie Pan Biały to Magda Tara. A może ktoś będzie miał ochotę pojechać do Kozienic? Wiersze Czarka na pewno nie są żadnym plagiatem na 100 %.
Magda_Tara Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co wy wszyscy z tymi Pionkami? Jak nie Pan Biały to Magda Tara. A może ktoś będzie miał ochotę pojechać do Kozienic? Wiersze Czarka na pewno nie są żadnym plagiatem na 100 %. bo w Pionkach jest bardzo miło, zapraszamy, ale nikt nikogo nie ciągnie na siłę :)) zgadzam się: Wiersze Czarka na pewno nie są żadnym plagiatem na 100 %. pozdrawiam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Magda Tara : żeby całkowicie wykluczyć możliwość plagiatu - 15 I 2007 :-) A co do fauny i flory : " Turystę " czytałaś ??? No ... Pozdrawiam :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Leokadia Koryncka : dziękuję dziękuję :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Marek Dziekan : przestań chłopie słodzić , tylko wiersze zacznij pisać ;-))
Magda_Tara Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobra, Cezar zamykam się na dobre - tak na wszelki słuczaj tamto to były żarty, ale pewnie zrozumiałe tylko przeze mnie - czyli gówno warte pozdrawiam
Janusz_Ork Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Cezary, dla mnie dobry, uczuciowy wiersz. Pozdrawiam. J.
Eunicee Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Jestem zachwycona Twoim wierszem, jest świetny :-) pozdrawiam
cezary_dacyszyn Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Janusz Ork : dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam , C .
cezary_dacyszyn Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Eunicee : niewątpliwie przesadzasz , ale co tam ;-)
Pan_Biały Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 wiersz jest dobry, bardzo osobisty a taki najtrudniej pisać bo trzeba zachować dystans do tematu tobie się udało i wiersz brzmi szczerze pozdrawiam r
cezary_dacyszyn Opublikowano 15 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Pan Biały : dzięki za wgląd i opinię . Jeżeli naprawdę tak uważasz , to :-) :-)) :-)))
Rekomendowane odpowiedzi